Home Mozaik Vladimir Putin navodno čeka dijete s 39-godišnjom ljubavnicom, ali nije baš pretjerano...

Vladimir Putin navodno čeka dijete s 39-godišnjom ljubavnicom, ali nije baš pretjerano sretan!

313
0

Predsjednik Rusije, Vladimir Putin, navodno čeka kćer sa svojom ljubavnicom i bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom, a sudeći prema njegovim nedavnim izjavama, to ga baš i ne čini sretnim.

Naime, Putin je nedavno izjavio kako već ima dovoljno djece, a s Alinom dijeli dvojicu sinova, koje krije od svih. Gimnastičarka je snimljena trudna 2015., a kasnije su se pojavile informacije da je dječak rođen u tajnosti u Švicarskoj, dok je drugog sina rodila 2019. godine u Moskvi, a sve je potvrdio medicinski djelatnik koji je s njom bio na oba poroda, prenose švicarske novine Sonntagszeitung.

Putin niječe vezu s 39-godišnjakinjom još od 2007. godine, navodno nije bio na porodu djeteta, a obitelj tu tajnu o njihovu odnosu i djeci godinama vješto skriva. Međutim, par sada navodno zajedno očekuje djevojčicu, a tu vijest potvrdio je Telegramov kanal, točnije internetska stranica General SVR, za koju se tvrdi da je vode insajderi iz Kremlja.

“Već smo izvijestili da je Alina Kabajeva, ljubavnica predsjednika Rusije, trudna. Jučer je postao poznat spol nerođenog djeteta – djevojčica je”, stoji u objavi. Prema pisanju The Suna, ta vijest Putina nije nimalo impresionirala niti razveselila.

“I ovako imam dovoljno djece, dobio sam dovoljno kćeri odavno”, izjavio je navodno kada mu je priopćena vijest da će dobiti još jednu kćer.

Naime, Putina i Kabajevu počelo se povezivati 2008., nakon njegova razvoda od bivše supruge Ljudmile Škrebnjeve, s kojom ima dvije kćeri, Mariju i Katarinu.

“Imam privatni život u koji ne dopuštam da se itko miješa. To se mora poštovati”, rekao je Putin jednom prilikom za medije kada su ga pitali za privatni život, točnije za njegovu djecu.

Podsjetimo, Alina je slavna ruska gimnastičarka koja je počela trenirati u dobi od pet godina, a nakon što su je roditelji odveli u Moskvu, pod svoju zaštitu uzela ju je Irina Viner, bivša trenerica iz Sovjetskog Saveza. S 13 godina počela se natjecati za Rusiju, a osvojila je 14 medalja na svjetskim natjecanjima, 21 medalju na europskim i olimpijsko zlato 2004. godine u Ateni. Osvojila je i svjetsku titulu 2001., ali joj je oduzeta zbog korištenja dopinga.

Smatra se jednom od najpoželjnijih žena u Moskvi, a danas je nazivaju ruskom Evom Braun.

Previous articleHrvatska primljena u eurozonu, objavljen i službeni tečaj za euro!
Next articleSlužbeno: Najveći talent Rijeke potpisao za Juventus!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here