Home Sport Vlahović govorio na talijanskom, a onda potresen prešao na srpski i prekrižio...

Vlahović govorio na talijanskom, a onda potresen prešao na srpski i prekrižio se (VIDEO)

99
0

Dušan Vlahović je početkom prošle godine postao najskuplji srpski nogometaš u povijesti, kada ga je Juventus kupio od Fiorentine za 80 milijuna eura. Mladi (23) napadač je u zadnje vrijeme imao velikih problema s formom, pa mu je puno značilo što je nakon 773 minute posta konačno postigao gol, i to krasan, za važnu pobjedu protiv Leccea (2:1) u 33. kolu Serie A.

Nakon utakmice davao je komentar na nju pred kamerama, a onda je rekao: “Oprostite, ali danas želim reći nešto jako važno. Danas je za mene jako težak dan zbog svega što se dogodilo u Beogradu ovog jutra. Želim poslati veliki zagrljaj svim obiteljima i svim ljudima koji su pogođeni. Nadamo se da se ovakve stvari neće više nikada dogoditi, ne možemo ih ni zamisliti. Jako sam tužan i pogođen i stvarno šaljem veliki zagrljaj svima.”

Vlahović je sve ovo izgovorio na talijanskom jeziku, ali je onda vidno potresen prešao na srpski te na materinjem rekao: “Neka počivaju u miru i slava im.” Zatim se prekrižio.

Masakr koji je jučer u školi u centru Beograda izveo 13-godišnjak užasnuo je Srbiju. Tinejdžer je ušao s pištoljem u svoju školu, ubio osam učenika i domara te teško ranio sedam osoba prije nego što je uhićen. Nezapamćena tragedija potisnula je u drugi plan sve u zemlji, pa tako i Srbima omiljene sportove.

Previous articleDelije samo objesili transparent s najbolnijom porukom i otišli sa stadiona
Next articleVelika potraga za ribarima u Istri: ‘Echo sonder je našao nešto na dnu mora’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here