Home Mozaik Vlasnik teretane postavio skrivenu kameru u ženskoj svlačionici: “Snimljeno više od 200...

Vlasnik teretane postavio skrivenu kameru u ženskoj svlačionici: “Snimljeno više od 200 golih žena”

94
0

Policija u Rimu (Italija) provjerava jesu li fotografije i videozapisi kružili po internetskim forumima

Svijetla bijela točka unutar zidnog sata bio je znak da nešto nije u redu. Videokamere su bile i u ormariću, u torbi, kao i iza sata u svlačionici koji se stalno mijenjao i pratio. Dodajmo tome i neobičan dolazak i odlazak vlasnika u svlačionicu.

Korisnice svlačionice mislile su da je riječ o navici vlasnika, no rasplet priče je pokazao da je bilo riječ o nezakonitom činu: stotine, najmanje dvjesto korisnica teretane snimljene su gole bez njihova znanja, i ubrzo su otišle u sjedište rimske policijske uprave kako bi saznale što je u zaplijenjenim video materijalima i jesu li one zaista snimljene tijekom korištenja svlačionice.

Novi uznemirujući detalji pojavili su se tijekom istrage. Korisnice su nakon objave vijesti postupno postale svjesne što se dogodilo. Usmena predaja bila je brza i eksplozivna. Sada se mnoge korisnice priznale: „Bilo je nešto čudno – prisjećaju se bivše članice- početkom studenoga 2022. počele smo shvaćati. Mario (koji je sebe nazivao Claudio) osim što je stalno koristio aluzivne i vulgarne riječi, stalno je bez kucanja ulazio u žensku svlačionicu, bilo da donese toaletni papir, bilo da popravi prozor koji nije razbijen…” .

Svoje mušterije je često pitao: „Čekaj malo, ne puštaj nikoga unutra, moram nešto popraviti“. Više od zidnog sata (koji je imao integriranu videokameru), pozornost žrtava privukao je ormarić. “Stalno je petljao unutra, omča lokota je bila olabavljena, bio je zatvoren i prazan. Tada smo otkrile da postoji rupa, nešto ljepila i da je u njoj dugo vremena bila još jedna kamera pričvršćena na vrata». Sumnje su se gomilale, samoistraživanja također, ali nisu dovela nikamo, poput lova na mačku i miša. “Nismo znale gdje da idemo gledati, iznad ormara, iza ogledala, prozora…”. Možda vidjevši scene u kojima su sumnjive žene čeprkale po svlačionici, muškarac je prestao obilaziti svlačionicu.
«Pogledale smo okolo, što se promijenilo u usporedbi sa starim menadžmentom teretane? Samo zidni sat. Koristio je dva kupljena na Amazonu, izmjenjujući ih, skužile smo da da preuzima video zapise na svom kompu. Kada smo počele sumnjati, pojavio se sat kupljen kod obližnjih Kineza». Taj je bio bez videokamera, ali članice teretane nisu ostale mirne, neke su se već prestale skidati i tuširati.

Ali nešto ipak nije štimalo. bilo je to partnerstvo između žena koje je otvorilo pandorinu kutiju. Osjećajući se u opasnosti, vlasnik je promijenio sat u poslijepodnevnim satima, kada je više aktivnosti, više tečajeva, više članica. Bio je kraj siječnja kada su agenti IV odjela interventnog odreda policije izvršili raciju u teretani. Oduzeli su sat, crno-žutu torbu u kojoj je bio fotoaparat, tablete i mobitele. Otišli su s njim, izvršili i druge pretrage.

Čini se da vlasnik do sada nije dao nikakve korisne elemente za istragu osim što je rekao policiji “da je zasrao stvar”. Zaplijenjeni videomaterijal je ogroman i sugerira da ga je vlasnik možda prodavao fotografije i snimke, no teško je ući u trag materijalima, s obzirom na to da su slike bez datuma. Iz tog razloga se od žrtava, pa čak i od trenerica, traži da dostave fotografije i istaknu imaju li posebne tetovaže koje bi ih istražiteljima mogle pomoći da ih prepoznaju na video snimkama. Teretanu su posjećivale i mnoge maloljetnice, bilo bi važno ako bi se mogle pojaviti na suđenju u pratnji roditelja, da svjedoče. “Želimo da plati zatvorom za ono što nam je učinio, i to tko zna koliko dugo. On je teretanu preuzeo prije nešto više od godinu dana, bivši vlasnici su bili sasvim druga priča».

Previous articleTwitter ‘gori’ nakon profesorske vanjske: Modrićev utjecaj je nevjerojatan
Next articleMajstor ulazio u tuđi stan kako bi krao hranu, vlasnica: “Frižider se samo praznio, mislila sam da smo mjesečari”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here