Home Mozaik Vlatka Pokos o finskoj premijerki: Pretjeruje s plaženjem po frajerima koji joj...

Vlatka Pokos o finskoj premijerki: Pretjeruje s plaženjem po frajerima koji joj nisu muž

290
0

Vlatka Pokos prokomentirala je snimke finske premijerke Sanne Marin.

Bivša voditeljica oglasila se ispod objave redatelja Dalibora Matanića koji je podijelio fotografiju finske premijerke i napisao da je “carica”.

“Ipak, malo pretjeruje s divljanjem i plaženjem po frajerima koji joj nisu muž. Ipak je premijerka”, oglasila se Vlatka u komentarima. “Upravo suprotno, ona je 10 svjetlosnih godina ispred naše patrijarhalne prčije koja dijeli društvo na ‘frajere’ i ‘ribe'”, odgovorio joj je Matanić.

Vlatka se nije složila.

“Ne bi mi se svidjalo takvo ponašanje niti da je muškarac u pitanju, uopće nije stvar u tome. Kad obnašaš javnu funkciju, predstavljaš tu instituciju, a ne samo sebe. Žena pretjeruje. Emancipacija za mene nije razvrat, drogiranje i pijančevanje. Ne vidim što je u tome genijalno”, odgovorila je.

“Meni je sve genijalno što nije Kolinda”, poručio je Matanić.

“Pa, u stvari su njih dvije slične u tim stvarima. Možda nisi primijetio, ali ja sam bila njen veliki kritičar”, zaključila je Vlatka te dodala da ona ne brani hrvatske političare.

“Svi znamo u kakvom svijetu živimo pa se možemo zaštititi, tj. ne izlagati na ovakav način. Vidim da je nekima to smiješno, ali nisam ljubiteljica raskalašenog ponašanja… Proglašavati glupavo i vulgarno genijalnim je malo pretjerano. Ta žena vrlo dobro zna da je pod povećalom, nije glupa”, zaključila je.

Previous articleVučić: Nemamo kud, stjerani smo u kut, ali progona Srba više neće biti
Next articleAleksandar Dugin hospitaliziran zbog srčanog udara, njegova kćer je ipak bila glavna meta?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here