Home Sport Vlatko Marković izbjegao Kantridu

Vlatko Marković izbjegao Kantridu

1052
2

U kišnoj Rijeci, na teškom terenu Kantride sinoć je odigrana utakmica, kao podsjetnik na 20. obljetnicu od dvoboja s Rumunjskom, ali i kao dokaz velikog srca, jer prikupljala se pomoć za domove nezbrinute djece na Kvarnerskom području. Igrali su ‘vatreni’, generacija koja je 1998. u Francuskoj osvojila brončanu medalju te selekcija legendi Rijeke.

Na Kantridi se okupilo tek oko tisuću navijača, ali prikupljeno je oko 130.000 kuna, jer je bilo donatora i onih koji su ulaznice kupili, no nisu željeli kisnuti. ‘Vatreni’ su, u utakmici koja je igrana na skraćenom terenu, dva puta po 20 minuta, slavili s 2:1.

Za ‘Vatrene ’90’ nastupili su neki od najvećih hrvatskih nogometaša poput Davora Šukera, Zvonimira Bobana, Zlatka Kranjčara i Roberta Jarnija a za riječke veterane igrali su Damir Desnica, Damir Milinović, Daniel Šarić i drugi. ‘Vatrene’ su vodili Vladimir Lukarić i Srećko Bogdan, iako je bio najavljen Vlatko Marković.

‘Vidim da me se neki žele riješiti i da su napisali da sam u bolnici. Međutim, istina je ipak drukčija. U bolnici sam bio jučer, i to na rutinskom pregledu kod prijatelja, profesora Gašparevića, u bolnici Rebro. Danas sam imao temperaturu, pa je bilo pametnije ostati u kući. Naravno, i žalim što nisam mogao biti na ovom događaju. Baš kao što zbog ovakvog stanja nisam mogao ni na Dinamovu skupštinu, koje sam član’, rekao je Vlatko Marković za tportal.

2 COMMENTS

  1. Jedan takav, njegovog godišta, je vozio prije par dana auto-cestom u krivom smjeru.
    U kojem smjeru Marković može odvesti HR nogomet…u krivom !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here