Home Vijesti Vodič za predškolske i školske aktivnosti za Opatiju i Lovran

Vodič za predškolske i školske aktivnosti za Opatiju i Lovran

987
0

U prostorijama Društva Naša djeca Opatija danas je predstavljeno novo izdanje Vodiča kroz predškolske i školske slobodne aktivnosti za Grad Opatiju i Općinu Lovran pod nazivom „Djeca i slobodno vrijeme: U traženju novih znanja, autorice Kristine Tubić. Na početku školske godine pojavljuju se nedoumice i pitanja o odabiru slobodnih aktivnosti školske i predškolske djece. Kako bi roditeljima i njihovoj djeci olakšali izbor, Društvo Naša djeca Opatija izdaje već sedmu godinu zaredom ovaj Vodič koji predstavlja cjeloviti prikaz sportskih, glazbenih, likovnih, jezičnih, dramskih, plesnih i svih ostalih aktivnosti koje se nude djeci na području grada Opatije i općine Lovran sa kratkim opisima aktivnosti te osobama i brojevima telefona za kontakt.

Vodič DND

Uz podatke o aktivnostima, u Vodiču se nalaze i popratni tekstovi o slobodnom vremenu djece, koja je korist te kako odabrati slobodnu aktivnost, koji se sport preporuča u kojoj dobi, a uvode za pojedine skupine aktivnosti sastavili su stručnjaci s našeg područja: za likovne aktivnosti – akademska kiparica Tatjana Kostanjević, za glazbene – ravnateljica glazbene škole „Mirković“ Olivera Mirković, a za sportske prof. TZK Tatjana Cvetković te treneri pojedinih sportova.

Primjerci Vodiča biti će na početku školske godine podijeljeni učenicima osnovnih škola te djeci polaznicima vrtića, a moći će se dobiti i u Društvu Naša djeca.

Vodič je izdalo Društvo Naša djeca Opatija i Happy Time centar za djecu do 15 godina uz financijsku pomoć Primorsko-goranske županije, Grada Opatije te općine Lovran u želji da potakne korisno i zdravo provođenje slobodnog vremena djece.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here