Home Mozaik Vozač dobio fotku ženinih gaćica uz kaznu Gospođi je na trenutak sjevnulo...

Vozač dobio fotku ženinih gaćica uz kaznu Gospođi je na trenutak sjevnulo međunožje, ali i to je bilo dovoljno za kameru (FOTO)

107
0

Richard Arnold iz Australije imao je što vidjeti kada je dobio prometnu kaznu – kao dokaz prekršaja dobio je fotografiju na kojoj se, između ostalog, vidi donje rublje njegove supruge koja je u tom trenutku sjedila na suvozačevom mjestu automobila .

Ovaj vozač je kažnjen sa čak 1.078 australskih dolara (oko 81.000 dinara) na osnovu snimke prometne kamere na kojoj se vidi da pojas njegove supruge nije dobro vezan.

Naime, Arnold je pobjesnio kada mu je stigla fotografija na kojoj je ruka njegove supruge Anne Hughen bila izvan sigurnosnog pojasa dok namješta vizir na suvozačevom sjedalu. Pritom je podigla noge na instrument ploču pa ju je kamera uspjela snimiti ispod suknje, prenosi australski Nine News.

FOTOGRAFIJU MOŽETE VIDETI OVDJE

“Moram reći da ne očekujete da vam pošalju slike donjeg rublja vaše žene”, rekao je Arnold za Gold Coast Bulletin.

Prijestup je fotografiran 19. prosinca prošle godine u Gold Coastu, a suprug smatra da je riječ o zadiranju u privatnost i ilegalnoj fotografiji te da je kazna “nerazumna”.

– Mislim da je zapravo ilegalno fotografirati se ispod suknje. Tajni nadzor ne bi se smio koristiti na tako bezosjećajan i omalovažavajući način – rekao je.

Potom je objasnio da je njegova supruga izvukla ruku na samo dvije-tri sekunde te je odlučio osporiti kaznu na sudu.

Glasnogovornik Ministarstva prometa Queenslanda odgovorio je na njegovu žalbu, rekavši da se fotografije bez prekršaja brišu iz sustava.

– Kamere mobitela i pojasa snimaju svako vozilo koje se kreće prometnom trakom koju kamera prati. Slike se zatim filtriraju pomoću softvera umjetne inteligencije koji otkriva jesu li vozač ili suvozač nezakonito koristili mobilni telefon i jesu li vozač ili suvozač nepropisno vezali sigurnosni pojas. Ako se kršenje ne otkrije, slike se isključuju iz daljnjih radnji i sustav ih briše. Ukoliko se utvrdi eventualni prekršaj, slike pregledava ovlašteni službenik kako bi se utvrdilo hoće li biti izrečena kazna – stoji u priopćenju.

Previous articleRuski političar šefu Wagnera poručio da je bolje da se bavi kuhanjem. Prigožin mu zaprijetio strijeljanjem.
Next articleObitelji poginulih vojnika od Rusije u znak zahvalnosti dobile pjene za brijanje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here