Home Vijesti Ruski političar šefu Wagnera poručio da je bolje da se bavi kuhanjem....

Ruski političar šefu Wagnera poručio da je bolje da se bavi kuhanjem. Prigožin mu zaprijetio strijeljanjem.

135
0

Jevgenije Prigožin, osnivač plaćeničke grupe Wagner, kazao je da treba strijeljati ruskog političara koji ga je kritizirao i rekao da je bolje da se bavi kuhanjem. Naime, guverner Sverdlovska Jevgenij Kuivašev poručio je Prigožinu, koji se inače bavi i ugostiteljstvom, da se drži svog posla s hranom.

“Ako svaki poslovni čovjek koji zarađuje na školskim obrocima pokuša voditi državu, nećemo daleko stići. Svi bi trebali gledati svoja posla. Kuhajte kotlete i tjesteninu, a mi u regijama ćemo sami rješavati svoje probleme”, kazao je Kuivašev za lokalne novine 66.ru, a prenosi Sky News.

Šef Wagnera mu je ubrzo odgovorio i zaprijetio. “Tijekom rata 1941.-45., koji se sada ponavlja, Staljin je jednostavno strijeljao ljude poput tebe. Mislim da ćemo se uskoro vratiti u ta vremena. Siguran sam da će ubrzo ljudima prekipjeti i da će krenuti na tebe i tebi slične s vilama”, poručio mu je Prigožin.

Čelnik Wagnera je nedavno optužio ruske vlasti da blokiraju opskrbu streljiva potrebnog njegovim borcima, čak je objavio jezivu fotografiju na kojoj se vide leševi i komentirao da su vojnici umrli zbog nedostatka zaliha. Rusko ministarstvo obrane opovrgnulo je ove optužbe i reklo kako čini sve što može da dopremi sve što je potrebno na crtu bojišnice.

Previous articleOvako izgleda kći Mr. Beana. Nije u dobrim odnosima s tatom
Next articleVozač dobio fotku ženinih gaćica uz kaznu Gospođi je na trenutak sjevnulo međunožje, ali i to je bilo dovoljno za kameru (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here