Home Mozaik Vraća se s odmora i nalazi uništenu obiteljsku kuću: tvrtka za rušenje...

Vraća se s odmora i nalazi uništenu obiteljsku kuću: tvrtka za rušenje imala je pogrešnu adresu

209
0

Vlasnica je podnijela prijavu protiv tvrtke koja joj je pogrešno srušila kuću i razmišlja o sljedećem pravnom koraku.
Susan Hodgson vratila se s odmora i pronašla hrpu ruševina na mjestu svoje dugogodišnje obiteljske kuće u jugozapadnoj Atlanti.

“Bijesna sam. Stalno se budim misleći: ‘Je li ovo sve šala ili nešto?’ U šoku sam.” Rekla je u subotu u intervjuu za Associated Press.

Prema njezinom svjedočenju, susjeda ju je nazvala dok je nije bilo i pitala je li netko angažiran da sruši njezinu obiteljsku kuću. “Rekla sam ‘ne’, a ona je rekla: ‘Pa, ovdje je netko upravo srušio cijelu vašu kuću, sve je srušio’.” rekao je Hodgson.

Nadalje, kad im se susjeda suočila, radnici tvrtke su joj također drsko odgovorili. “Jedan od njih rekao joj je da šuti i gleda svoja posla.”

Stoga je Susan poslala člana obitelji da vidi što se događa i također da dobije odgovarajuću dozvolu. I tada je voditelj gradilišta, pomno provjeravajući dokumentaciju, otkrio da ima pogrešnu adresu. Čim je ugledala ruševine i saznala za nesretnu grešku, Susan je bila šokirana.

“Ta kuća je bila nenastanjena 15 godina, ali smo je dobro održavali, pokosili smo travu i vrt je bio čist”, rekla je. “Uostalom platili smo porez i sve je u redu.”

Vlasnica je rekla da je podnijela prijavu policiji i razgovarala s odvjetnicima, ali zasad nema nikakvih vijesti iz tvrtke za rušenje. “Kako nekome srušiti kuću i onda nestati?” – upitala je Susan. “Kako mogu misliti da je ovo u redu? Samo bih voljela da dođu i riješe problem koji su izazvali. Teško je povjerovati da netko misli da ima pravo doći, bespravno srušiti nečiju kuću i otići, a da se više nikada ne vrati i kaže “Oprosti, što mogu učiniti da to popravim? Bila je to nesreća”. Ma ni to, nisu se udostojili reći ni riječ.”

Previous articleSindikalist riječke Čistoće: Direktor me zatočio u prostoriju, vikao i optuživao
Next articleDinamo zbog BBB dobio jednu od najvećih kazni, kažnjeno i pola HNL-a!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here