Home Sport Vrsaljko se umirovio iz reprezentacije; Dalić: Poštujem Šiminu odluku!

Vrsaljko se umirovio iz reprezentacije; Dalić: Poštujem Šiminu odluku!

279
0

Nakon što je Šime Vrsaljko objavio da više neće igrati za hrvatsku reprezentaciju, izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je tu odluku i uz zahvalu Vrsaljku na doprinosu uspjesima nacionalne momčadi rekao da je poštuje i prihvaća.

“Poručio sam Šimi kako razumijem njegove razloge i poštujem takvu odluku. Svima nam je žao što zbog zdravstvenih razloga u proteklom razdoblju nije mogao reprezentaciji dati ono što je želio jer je Šime vrhunski nogometaš koji je, k tome, istinski uživao biti dio reprezentacije. Na terenu i izvan njega bio je vrlo važan ‘kotačić’ u svim našim uspjesima”, istaknuo je Dalić i dodao:

“Svi znamo s kakvim je koljenom odigrao Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Zahvaljujući takvoj požrtvovnosti, hrabrosti i spremnosti igrača da se žrtvuju za uspjeh momčadi, ostvarili smo povijesni rezultat. Šime je, pritom, bio i jedan od pokretača veselja, pozitivne energije i dobrog raspoloženja unutar svlačionice, što će nam svima nedostajati.”

“Zbog svega toga, bilo mi je zadovoljstvo imati Šimu u ekipi te mu zahvaljujem na svemu što je dao za hrvatsku reprezentaciju. Zaslužio je sve lijepo što mu se dogodilo u hrvatskom dresu, a želim mu još puno radosnih trenutaka na nogometnim terenima i izvan njih. Prije svega, puno zdravlja”, zaključio je Dalić.

Previous articleIzraelci kupuju Rijeku: Pini Zahavi pred vratima Rujevice i Kantride!
Next articleNikolina Pišek dobila posao na Uni TV

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here