Home Najnovije Vučić: Dinamo je nekad dominirao u regiji

Vučić: Dinamo je nekad dominirao u regiji

144
0

U nedavnom gostovanju u emisiji Takovska 10 na RTS-u, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dotaknuo se teme sporta, ističući svoju podršku Crvenoj zvezdi, kluba za koji je poznato da ga podržava.

“Uspio sam i u tome da cijeli narod misli isto što i ja. Ulažemo u njih, a sve ostalo je traženje alibija. Sretan sam zbog uspjeha Zvezde i Partizana, ali oni mjeru traže u međusobnoj pobjedi, a ne u uspjesima izvan toga. To je jedino što neke od njih zanima”, izjavio je Vučić.

Dalje je naglasio svoju podršku privatizaciji sportskih klubova, iako je svjestan otpora koji takav potez može izazvati u društvu.

“Uvijek ću se zalagati za privatizaciju naših klubova. Ljudi to ne vole čuti i ja nemam snage da to izvedem. To je jedina stvar za koju vam unaprijed kažem da ne mogu izvesti nešto zbog općeg licemjerja u našem društvu. Partizan dobiva puno više novca u nogometu od Zvezde… Ovisi kako tumačite, ali sve prihode je država osigurala. Država zamoli privatnike da ulažu, ali uvijek se trudimo isto dijeliti.”

Na kraju je spomenuo i Dinamo kao klub koji je nekada dominirao u regiji, posebno u nogometu, no istaknuo je nadu da će se regionalna liga dodatno ojačati u budućnosti.

“Partizan je kao dobio manje novca… Nije dobio manje. Dobivaju podjednako, Zvezda i Partizan dominiraju u košarci, u regiji. U nogometu je to bio Dinamo, više nije. Nadam se da će se dodatno osnažiti naša liga.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here