Home Vijesti Vučić: Moj govor u UN-u je duplo gledaniji od Zelenskog!

Vučić: Moj govor u UN-u je duplo gledaniji od Zelenskog!

39
0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je njegov govor pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih naroda izazvao pažnju zato što je drugačiji i da su mu poslije silaska s govornice prilazili šefovi misija i čestitali. Kaže da se radi o šefovima misija nekih od najvećih zemalja svijeta.

On se složio s procjenama da je njegov govor na službenom kanalu UN-a bio duplo gledaniji od obraćanja predsjednika Ukrajine Volodimira Zelenskog.

“Moj govor je izazvao pažnju zato što je drugačiji. Zato što se netko tko je mali drznuo da kaže istinu. Meni su sinoć prišli šefovi misija nekih od najvažnijih zemalja svijeta da mi čestitaju. Oni su izašli iz sale da bi došli da me sačekaju u dijelu iza govornice, kuda su me vodili, da dođu da kažu da ovo nisu čuli u posljednjih 10 godina.

I na hrabrosti i na svemu drugom. A ja sam samo govorio ono što mislim”, kazao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u New Yorku, prenosi N1.

Dodaje da misli da je tim govorom učinjeno nešto dobro za Srbiju jer “smo strasnije, a vrlo argumentirano branili našu poziciju i svakome pokazali da nismo šaka zobi koju mogu da pozobaju zato što su oni veliki, a mi mali”.

Previous articleDanski mediji se dive Modriću: On je čarobnjak i svjetska klasa!
Next articlePijani 37-godišnji Nijemac napao policajca na Krku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here