Home Sport Vukas: Rijeci treba još puno toga da se približi Hajduku! (VIDEO)

Vukas: Rijeci treba još puno toga da se približi Hajduku! (VIDEO)

2535
1

Jadranski derbi najzanimljiviji je susret drugog kola HNL-a, a oba kluba u njega ulaze nakon što su tijekom tjedna izborili plasman u treće pretkolo Europa lige. Na klupi Hajduka biti će pomoćni trener Hari Vukas jer Tudor još odrađuje suspenziju iz prošle sezone.

– Rijeka je organizacijski dobar klub. Sigurno je ulazak nekih ljudi i financijska injekcija koju su dobili bio poticaj da se krene prema naprijed. Po tom segmentu se polako približavaju Dinamu, ali za razliku od njih imaju i podršku navijača iza sebe. Što se tiče kadra, oni su jedan jako nezgodan protivnik, skup dobrih i kvalitetnih igrača, što su svojim predstavama i dokazali. Mi smatramo da protiv Hajduka u HNL-u nikome nije lako igrati, to ne može reći ni Dinamo ni Rijeka. S druge strane, Rijeka sutra ima breme favorita, dok mi imamo svoju priču, dolazimo sa svojim idejama i ne sumnjamo da ćemo biti dobri, zaključio je Vukas i na kraju odaslao provokaciju prema Kantridi.
– Utakmica se zove Jadranski derbi, tu postoji nekakvo rivalstvo, ali Rijeka mora napraviti još puno toga da se približi Hajduku.

1 COMMENT

  1. Kao prvo Rijeka bi trebala prestati placati svoje igrace,igraci i uprava bi trebali pokrasti svoj voljeni klub a na kraju Rijeka bi trebali otici u drugu ligu da bude u rangu Hajduka.Svaka cast Vukas, nadam se da ti slavni igrac nije bio nista u rodu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here