Home Sport Vulić podnosi ostavku?

Vulić podnosi ostavku?

2466
4

Moram porazgovarati s predsjednikom i vidjeti što i kako dalje. Ne smijemo ni on ni ja dopustiti da ‘Rijeka’ dalje tone, izjavio je trener ‘bijelih’ Zoran Vulić nakon utakmice u Zaprešiću.
– Svoj mandat ću staviti na raspolaganje ali u svakom slučaju prvo očekujem razgovor s predsjednikom. Navijači priželjkuju da odem i nema smisla da patimo igrači, klub i ja. Međutim, ti mladi dečki moraju znati da su problemi ‘Rijeke’ puno dublji od izbora trenera, govorio je i dan nakon utakmice Vulić koji je razočaran destruktivnom situacijom u klupskom okruženju već razmišljao o ostavci nakon utakmice sa Slavenom Belupom ali ga je tada odgovorio Ivan Turčić odgovorio od takvog razmišljanja.

4 COMMENTS

  1. Ma zamisli,baš je njemu stalo dal tone il ne tone Rijeka. ,Pa ni u kup nije prošla.Oni koji dođu a nemaju rezultat uvijek se žale na sve,tako se i on,te ne valja teren,te ne valjaju igrači,te navijači,pa ja neznam šta je uopće dolazio kad je tu sve tako loše.Neka lijepo ide dole Kerumu i Svaguši pa nek dole izjavljuje te svoje nebuloze.Vuliću izgleda da si cilj koji si imao i ostvario.Znaju svi ,pretežno da si večinu vremena provodio u Splitu,pa lijepo i ostani dole a mi ćemo se sa dubokim problemima pozabavit i bez tebe jer si nas gurnuo duboko.A izvući ćemo se,nemoj se ti ” bojati za nas”,mi smo već navikli na to!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here