Home Biznis “WINE EnoGASTRO VIP Event – Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca...

“WINE EnoGASTRO VIP Event – Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca i ove godine dolazi u grad koji teče!

228
0

Tradicija koja traje u kontinuitetu sedmu godinu uz do sada organiziranih 27 eventa diljem Hrvatske se nastavlja i u 2023. godini u organizaciji RICERCA MERCATO, agencije specijalizirane za event management i istraživanje tržišta i Turističke zajednice grada Rijeke. I ove godine bit će to sadržajno iznimno bogat i još posebniji WINE EnoGASTRO VIP Event.

Edukativni je to događaj koji je usmjeren na restoratere, hotelijere, ugostitelje te općenito na HoReCa sektor, naš turizam i gospodarstvenike usko vezane uz turizam i ugostiteljstvo. Pozvani su svi pripadnici spomenutih industrija koji žele ulagati u svoj poslovni razvoj, učiti od vrhunskih hrvatskih i međunarodnih stručnjaka, te se poslovno povezati s mnogim kolegama.

Nakon iznimno dobro posjećenog i vrlo kvalitetnog edukativnog eventa u 2022. godini, i ove godine Wine EnoGASTRO VIP Event održava se u vrhunskom ambijentu Hotela Bonavia Plava Laguna u srijedu 1. ožujka 2023. godine od 13 do 22 sata.

U 2022. godini WINE EnoGASTRO VIP Event – konferencije bile su iznimno dobro posjećene, pa je na pet događaja u Rijeci, Novigradu, Zadru, Splitu i Zagrebu okupljeno više od 1800 gostiju iz ugostiteljsko-turističke struke, sudjelovalo je čak 25 govornika i edukatora s 21 različitom temom, a svoje kuharsko umijeće i specijalitete prezentiralo je ukupno više od 30 Chefova – kuharskih majstora. Gosti su se mogli educirati kroz degustaciju 52 različita lokalna specijaliteta koja su bila sljubljena s vrhunskim vinima vinara koji su bili partneri evenata. Ograničen je broj izlagača i daje se veliki naglasak hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalne eno-gastronomije, kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma.

Posebnost događaja je i ta da su organizatori, Ricerca Mercato i Turistička zajednica grada Rijeke u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima svojim uzvanicima omogućili potpuno besplatno sudjelovanje:
• besplatan ulaz za uzvanike,
• besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova),
• besplatne degustacije, predavanja, radionice i edukacije,
• besplatne eno-gastronomske edukacije i prezentacije – Cooking show.

Gosti će moći uživati u eno-gastronomskim radionicama i prezentacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi; dok će između predavanja i radionica svi gosti imati priliku degustirati proizvode ili poslušati prezentacije brojnih vrlo kvalitetnih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju.

Uz organizatore Ricerca Mercato i Turističku zajednicu grada Rijeke, svoju potporu ovom važnom projektu i ove godine dali su Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija, Turistička zajednica Kvarnera, Hrvatska turistička zajednica, Obrtnička komora Primorsko-goranske županije, Hrvatska gospodarska komora -Županijska komora Rijeka kao i pokrovitelji projekta Ministarstvo turizma i sporta te Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske.

Sve informacije o programu, govornicima, izlagačima su na web adresi organizatora www.dantes.biz, a prijave za sve pripadnike HoReCa industrija za besplatno sudjelovanje u konferenciji primaju se isključivo na info@dantes.biz.

Previous article43-godišnjak osumnjičen za prodaju amfetamina
Next articleMilanović: Cajke treba suzbiti svim legalnim sredstvima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here