Home Sport World Snowboard day i otvorenje skijališta Platak za sezonu 08/09 (Video)

World Snowboard day i otvorenje skijališta Platak za sezonu 08/09 (Video)

328
0

Na riječkom skijalištu Platak je 20.12. obilježen Svjetski dan snowborda! U ovo obilježavanje uključeno je preko 20 zemalja sa preko 100 skijališta. Proslava na Platku pod nazivom „The NeXt Party prošla je više nego uspješno, a organizatori su Udruge „bordeRI, Snowboard klub „Nine i „Otom Bottom. S navedenim programom je i otvorena staza Radeševo na platku i to po savršenim uvjetima, od temperature zraka do prekrasnog vremena i lijepog snježnog pogleda na more.

Cijene na Platku podignute su za 5 kuna s obzirom na prošlu godinu, a od utorka se očekuje i noćno skijanje. Proradio je i dječji lift. Ugostiteljska ponuda je slična kao i prošle godine. Program obilježavanja Svjetskog dana snowboarda počeo je u 11 sati na stazi Radeševo. Za dobro ozračje tijekom manifestacije pobrinuli su se 2Drunk DJs i DJ Ubree, a u kasnijim satima u Malom Domu Sušak svoju virtuoznost pokazati će i riječki DJ Rotten, poznat po odličnim miksevima reggea i drum n bassa.

Nedjelja je predviđena za boardanje i druženje tijekom cijelog dana. Ovo je treći po redu Svjetski dan snowboarda, a u Hrvatskoj se nevedena proslava uz rijekčki Platak, može pogledati i na zagrebačkom Sljemenu. (leo pavela)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here