Home Sport Xavi zatražio dovođenje Messija

Xavi zatražio dovođenje Messija

212
0

Barcelonin trener Xavi Hernandez zatražio je od čelnika kluba dovođenje Lionela Messija. Xavi je svjestan da će teško dovesti Messija ove sezone, ali ga želi vratiti u srpnju 2023. godine kada Argentinac postane slobodan igrač.

“Xavi je u odličnim odnosima s argentinskom zvijezdom i uvjeren je da Messijev povratak može puno pomoći katalonskom klubu, kako financijski tako i sportski”, piše Sport i navodi kako je i Messijev i Barcelonin cilj da Argentinac završi karijeru u klubu u koji je došao kao 13-godišnjak.

Messi je Barcelonu napustio prošle godine nakon što mu Katalonci zbog financijskih problema nisu mogli ponuditi novi ugovor. “Iako će sljedeće godine Messi proslaviti 36. rođendan, Xavi vjeruje da bi Messijev povratak ponovno pokrenuo klub te da Leo može ponuditi još puno toga na terenu i biti vođa nove Barcelonine momčadi”, dodaje Sport.

Xavi je svoju želju prenio upravi koja je već krenula u akciju povratka Messija, ali problem je i što PSG nudi novi ugovor Argentincu. Messi će o tome u kojem će klubu igrati sljedeće sezone razmišljati nakon prosinca i Svjetskog prvenstva, dotad ne želi pregovarati.

Previous articleVIDEO: Robot slomio prst dječaku na šahovskom meču u Moskvi
Next articleOsumnjičen da je na Krku ukrao gitaru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here