Home Najnovije Zagreb gradi stadion za Ligu prvaka. Koštat će 20 milijuna eura

Zagreb gradi stadion za Ligu prvaka. Koštat će 20 milijuna eura

279
0

Gradski stadion u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu kreće u rekonstrukciju, vjerojatno sljedeće godine, rekao je na konferenciji za medije gradonačelnik Tomislav Tomašević. Cijena će biti nešto ispod 20 milijuna eura. Kapacitet stadiona će se povećati kako bi se na njemu mogle igrati europske utakmice. Stadion bi mogao biti obnovljen do proljeća 2025. godine.

Zagrebački gradonačelnik smatra da će stadion u Kranjčevićevoj biti jedan od najmodernijih u Europi zbog samoodrživosti. Imat će solarne panele koji će osigurati uštedu električne energije te spremnike za vodu kojima će se travnjak moći grijati ili hladiti. Kapacitet će se povećati na 12 tisuća gledatelja jer će se izgraditi dvije tribine. Evo kako bi stadion trebao izgledati nakon rekonstrukcije.


“Uz stadion će biti izgrađen i parking te novi gradski trg. Na krovu će biti velike solarne ploče od kojih će se stadion napajati energijom. Bit će energetski održiv i po tome bi trebao biti jedan od najmodernijih stadiona u Europi”, rekao je Tomašević na presici pa se dotaknuo i maksimirskog stadiona, koji će se rušiti i ponovo izgraditi.

Previous articleIznajmio stan djevojkama pa ih tajno snimao. Kameru ugradio u TV
Next articlePotez mladoženje o kojem priča svijet, nijedna žena ga neće za supruga: Ovo je napravio na izlasku iz crkve (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here