Home Najnovije Iznajmio stan djevojkama pa ih tajno snimao. Kameru ugradio u TV

Iznajmio stan djevojkama pa ih tajno snimao. Kameru ugradio u TV

190
0

Danas je podignuta optužnica protiv Mladena Janjilovića, 42-godišnjaka koji je u Banjoj Luci djevojkama iznajmio stan pa ih bez njihovog znanja snimao i fotografirao. U pitanju je pet djevojaka. Optužnica je podignuta u Okružnom javnom tužiteljstvu Banja Luka zbog neovlaštenog fotografiranja.

Prema optužnici, osumnjičeni je u razdoblju od 15. svibnja 2021. do 5. srpnja 2021. godine u Banjoj Luci, u stanu koji je iznajmio oštećenim osobama, neovlašteno snimao fotografije i videozapise osoba bez njihovog pristanka, čime je ozbiljno narušio njihovu privatnost, piše Klix.

Janjilović je iznajmio stan djevojkama M. J., T. S., T. V., S. B. i N. M. te je u spavaćim sobama postavio tri kamere i digitalni videorekorder.

Također, postavio je televizore u spavaćim sobama na kojima je kasnije modificirao zaštitnu plastiku te napravio otvor na prednjoj strani TV uređaja u koji je stavio leću kamere.

Osumnjičeni je snimao djevojke osobe dok su se nalazile u sobama, mijenjale odjeću i obavljale druge svakodnevne aktivnosti. Tako je ozbiljno ugrozio njihovu privatnost, navodi se u optužnici.

Nakon toga je, putem aplikacije instalirane na svom mobilnom telefonu, pristupao videosustavu i pregledavao snimke pohranjene na DVR uređaj te spremao fotografije djevojaka na svom mobitelu, javlja Klix.

Previous articleHajduk: Očekujemo da institucije i javnost zaštite najboljeg igrača HNL-a
Next articleZagreb gradi stadion za Ligu prvaka. Koštat će 20 milijuna eura

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here