Home Mozaik Zajahala morskog psa pa raskrvarila “ono” mjesto

Zajahala morskog psa pa raskrvarila “ono” mjesto

167
0
768x432 ba054e7c 9d09 11eb 870c cedfb09875dd
768x432 ba054e7c 9d09 11eb 870c cedfb09875dd

Natalie Reynolds, koja se ističe po svom traganju za lajkovima na društvenim mrežama, našla se u središtu kontroverze nakon što je objavila video u kojem je prikazala mučenje živog morskog psa.

Uznemirujući sadržaj prikazuje Reynolds i njezino društvo kako love morskog psa koristeći ražu na udici, pri čemu su životinji nanijeli ozljede, uključujući oštećenja usta. Nakon lova, Reynolds se fotografirala dok je sjedila na životinji, pokazujući svoj “ulov”.

Zanemarujući činjenicu da morski psi imaju izuzetno oštru kožu, par sekundi kasnije požalila se kamermanu da je razderala anus.

“Znam da ste mi rekli da ne sjedam na morskog psa, ali to je ono što sam htjela”, kazala je ta Amerikanka iz Los Angelesa, koja je na društvenim mrežama debititirala u siječnju 2022. godine.

Ova kontroverzna situacija izazvala je oštre reakcije na društvenim mrežama, s brojnim korisnicima koji su osudili njezin postupak kao okrutnost prema životinji radi stjecanja pažnje i lajkova.

Unatoč osudi, Reynolds i njezino društvo su na kraju oslobodili morskog psa, no incident je potaknuo raspravu o moralnosti i etici u korištenju društvenih medija te odnosu prema životinjama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here