Home Sport Zamet pobijedio s čak 13 pogodaka prednosti!

Zamet pobijedio s čak 13 pogodaka prednosti!

516
0

Zamet je ove subote osvojio nove važne bodove u domaćoj utakmici protiv Rudara iz Ruda u 1.kolu Lige za ostanak uvjerljivim rezultatom 36:23.

U prvom dijelu susreta Rudar je konstantno bio u prednosti, u pravilu se igrao gol za gol, ali su gosti Zametu bježali na gol ili dva razlike. U tri navrata na semaforu je stajalo izjednačenje, što je bio slučaj i na kraju prvog poluvremena koje završava rezultatom 15:15.

Drugo poluvrijeme Zamećani otvaraju izvrsnim nizom od čak sedam uzastopnih golova(tri zabija Babić, dva Starčević i dva Glavaš) pa već u 42. minuti postaje jasno da je Zamet krenuo vrlo odlučno te u tom trenutku vodi 22:15. Upravo u 42.minuti gosti postižu prvi pogodak u nastavku. U 44. minuti ponovno slijede tri uzastopna gola (dva Načinović i jedan Mrakovčić) pa se tadaZamet nalazi na čak 9 golova razlike. Sljedeći izvrstan niz dogodio se u 49.minuti kadaTomljanović daje dva gola, a Glavaš i Jeličić po jedan.Više nego sigurnu razliku Zamet uspijeva zadržati do kraja utakmice i naposljetku odnosi pobjedu te uzima dva boda na domaćem terenu.

Kod Zameta su se istaknuli Nikola Babić i VeronNačinović sa 6 pogodaka te Filip Glavaš s 9 pogodaka, dok je Fran Lučin imao odličnih 13 obrana.

Kod Rudarasu se istaknuli Matej Štajnkler i TomislavŠtajnkler s 4 pogotka, a golman Josip Žitković je imao 8 obrana.

U sljedećem kolu Zamećane očekuje gostovanje u Sesvetama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here