Home Mozaik Zaposlenica škole zavela učenika (14) pa se poseksala s njim u autu:...

Zaposlenica škole zavela učenika (14) pa se poseksala s njim u autu: ‘Mama, tata, osjećam se čudno…’

1844
0

Tridesetjednogodišnja Andie Paige Rosafort (na slici), pomoćnica u školskoj kuhinji iz New Fairfielda u američkoj saveznoj državi Connecticut, uhićena je i optužena jer je imala seksualne odnose s 14-godišnjim učenikom.

Njemu je tijekom šest mjeseci najprije slala putem Snapchata i Instagrama slike na kojima je gola i snimke na kojima mastrubira, a na koncu je imala i seksualni odnos s njim, piše Daily Mail.

‘Otkucala’ ih dječakova prijateljica
”Želiš li vidjeti nešto”, glasila je prva poruka nakon koje je dječaku stigla i prva gola fotografija. Tada mu je rekla da je fotografiju poslala greškom, ali ubrzo mu je poslala još jednu.

Nakon što je dječakova prijateljica saznala za to i ispričala njegovim roditeljima, oni su prijavili policiji sumnjajući da se radi o seksualnom nasilju. Rosafort je optužena da je tinejdžeru slala snimke na kojima masturbira tražeći od njega da i on njoj pošalje slike na kojima je gol. U njezinom mobitelu pronađena je jedna njegova fotografia na kojoj je bez majice.

U policijskom izvješću stoji da su njih dvoje imali seksualni odnos u automobilu koji je dječak navodno prekinuo rekavši da se ”osjeća čudno”. Potom je i roditeljima priznao što se dogodilo kazavši i njima da se osjeća ”vrlo čudno i krivo zbog svega“.

Pomoćnica u kantini je uhićena, ali je platila jamčevinu od 100.000 dolara pa je puštena na slobodu pod uvjetom da ne bude u kontaktu niti s jednim maloljetnikom, osim sa svojom djecom. Također joj je zabranjeno korištenje društvenih mreža. Nakon svega dala je i otkaz u školi gdje je radila honorarno kao pomoćnica u kuhinji. Na sudu je rekla da se ne osjeća krivom, a suđenje joj se nastavlja koncem ovoga mjeseca.

Previous articleSlaven Bilić dobio otkaz!
Next articleNjemački znanstvenici objavili podjelu Europe na 6 dijelova

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here