Home Mozaik Zarađuje na najbizarniji način: muškarci lude za njezinim stopalima, a njoj plaćaju...

Zarađuje na najbizarniji način: muškarci lude za njezinim stopalima, a njoj plaćaju za te gadosti

176
0

Nekadašnja filmska zvijezda Elsa Jean (30) tvrdi da se bogati zahvaljujući svojim stopalima. Kako je objasnila, njeno umijeće s ovim dijelom tijela donijelo joj je čak i prosidbu, no nije otkrila je li ponudu prihvatila.

Prema njezinim riječima, ženska stopala mnogim su muškarcima fetiš, pogotovo kada ih žena pritišće ili steže.

  • Ovako svaka žena može muškarca dovesti do ludila. Dame, odat ću vam jednu tajnu. Mislimo da muškarce privlače njegovana i njegovana ženska stopala, ali to je pogrešno. Što su stopala ružnija i neurednija, žena je vrednija – tvrdi Elsa.

Govoreći o svojim vještinama u krevetu u podcastu, otkrila je neke od svojih najdubljih tajni. Kako je objasnila, koristi trik sa stopalima koji je natjerao mnoge muškarce da se zaljube u nju, a čak je i zaprošena.

  • Svi znate obrnutu pozu kaubojke, zar ne? Ono što muškarci vole kada ste u tom položaju je da je vaša guza što bliže njihovom licu dok se vi mrdate i naginjete naprijed-natrag. Sada me muškarci koji su fascinirani ženskim stopalima traže da ih zgazim, da me ljubim i ljubim prste. Taj trenutak koristim za samozadovoljstvo, što je dodatno razbuđivanje i bonus i za mene i za partnera – otkrila je Elsa.

Kao zvijezda filmova za odrasle, priznala je da mnoge poze koje zauzima tijekom snimanja nisu za stvarni život. Pojedine scene mogu biti vrlo neugodne, čak i opasne po život.

  • Jednom sam snimala grupnjak, ali scena nikad nije ušla u film. češće nego što ljudi znaju, mnoge zahtjevne i zahtjevne scene na kraju uopće ne uđu u film, a ako se ne emitiraju, onda se i ne plati. Sve su to razlozi zbog kojih sam rekla zbogom industriji – iskrena je bila.

Kako je rekla Elsa, iako se glumci testiraju na spolno prenosive bolesti, to se često radi kasno.

  • Prije snimanja rekli su mi da su svi glumci imali test 24 sata prije snimanja, ali to nije istina. Tako sam dobio spolno prenosivu bolest. Srećom, mogla se liječiti, ali to može biti stvarno strašno – rekla je.

Elsa sada zarađuje putem platforme OnlyFans, a njezina stopala donose najviše novca.

  • Trudim se raditi na svojim stopalima i izgledu, ali mi je zanimljivo vidjeti što privlači moje kupce. Mogu reći da se bavim i nekom vrstom psihologije, što mi je dodatno zanimljivo – sa smiješkom je zaključila Elza.
Previous articleČovjek se potukao s pitonom dugim 6 metara, zastrašujuća snimka obišla internet: Uhvatio ga s čime je stigao (VIDEO)
Next articleVIDEO: Čolak zabio u 94. minuti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here