Home Mozaik Zaštićeni krajolik Kamačnik i fotograf Juraj Šragalj.

Zaštićeni krajolik Kamačnik i fotograf Juraj Šragalj.

912
1

U prostoriji KUU Sklad, Veberova 373, u petak 13.12.2019 u 18:00 h predstavlja se zaštićeni krajolik Kamačnik i fotograf Juraj Šragalj.
KAMAČNIK, izletište i kanjon dug 3,2 km nedaleko Vrbovskog, mjesto je koje posjećuju mnogi zletnici, planinari, turistički djelatnici i ljubitelji prirode. Jednom, kada se upozna ova ljepota prirode, ostaje u sjećanju i ponovo se vraća želja za ponovnim povratkom u taj biser Gorskog kotara. Kanjon KAMAČNIKA kristalno je stanište zaštićenih biljnih i životinjskih vrsta, sa rjećicom koja je posebna atrakcija i neiscrpna slikarska inspiracija. Mostovi ovog krajolika inspiracija su mnogih izletnika koji svojim fotoaparatima, kamerama i mobitelima, bilježe ljepote okoliša sve do ušća rječice u rijeklu Dobru. Kvalitetnom gastronomskom ponudom domaćih jela, ovdje će Vas ponuditi ugostiteljski objekt uz ostale rekrativne i zabavne sadržaje za svakog šetača i posjetitelja.
U 25 eksponata autor Juraj Šragalj uvodi Vas u ljepote KAMAČNIKA, značajnog krajolika. Pet fotografija ugostiteljskog objekta, osam mostova i 12 fotografija kanjona i staza uvode Vas u ovaj biser Grada Vrbovskog i Gorskog kotara.(ms)

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here