Home Mozaik Zatrudnila sa samo 11 godina: Odlučila roditi, a kad vidite oca bebe,...

Zatrudnila sa samo 11 godina: Odlučila roditi, a kad vidite oca bebe, slediti će vam se krv u žilama!

830
0

Tresa Middleton iz Engleske proživjela je toliko okrutnih stvari kao tinejdžerica da mnogi ne vjeruju da će se ikada više moći oporaviti i voditi normalan život.

Majka joj je bila beskućnica, pa je ova djevojčica bila prisiljena ostati u sirotištu. Nakon toga je dobila novi dom u Andaleu u Škotskoj, gdje je živjela s bratom.

– Ponašala sam se kao dvadesetogodišnjakinja, iako sam imala samo devet godina. Počela sam piti, drogirati se i družiti se sa starijim ljudima – rekla je Tresa.

Na njezinom su se tijelu počele primjećivati ​​promjene, a obiteljski prijatelj posumnjao je da je trudna. Napravili su test i bio je pozitivan.

Unatoč svemu, htjela je roditi dijete! Nikome nije spominjala silovanje, a nakon 2 godine, kada je dijete dano na posvajanje, DNK testom je utvrđeno da je otac Tresin rođeni brat, koji je tada osuđen na 4 godine zatvora zbog silovanja.

Ova nesretna djevojka danas ima samo jednu želju.

– Nadam se da ću jednog dana uspjeti vratiti svoju kćer! Želim da zna da je puno volim i da bih učinio sve za nju! Za mene će biti užasan dan kada sazna da joj je ujak zapravo otac. Nadam se da se neće ljutiti na mene… – rekla je Tresa.

Previous articleSudar cisterne i 2 kombija kod tunela Učka, prekinut promet u oba smjera!
Next articlePosljednje riječi Babe Vange lede krv u žilama: Ovako je pričala o 3. svjetskom ratu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here