Home Mozaik Završena istraga o tragičnoj smrti influencerice Kristine Đukić (21)

Završena istraga o tragičnoj smrti influencerice Kristine Đukić (21)

837
0

Tužilaštvo u Beogradu se oglasilo o tragičnoj smrti influencerice i youtuberice Kristine Đukić te su utvrdili da nema mjesta pokretanju kaznenog postupka protiv bilo koga u vezi s kolonostima pod kojima je nastupila njezina smrt u prosincu prošle godine.

“Odluka je donesena imajući u vidu obdukcijski zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinirano trovanje opojnom drogom MDMA i lijekom bromazepam, obavljene razgovore s njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prije smrti u dva navrata pokušala izvršiti samoubojstvo, kao i druge okolnosti i izvršene provjere”, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva za Kurir.

Kurir piše da se nesretna djevojka dva puta pokušala ubiti skokom s Brankovog mosta u Beogradu te kako je prošle godine bila na psihijatrijskom liječenju. Također, prije samoubojstva na svom je računalu ostavila oproštajne poruke za nekoliko ljudi.

Previous articleDinamo osim blamaže ostao i bez dva važna igrača!
Next articleMladić (22) u Zadru uhićen zbog sumnje da je silovao Norvežanku: Neće u istražni zatvor, nego može biti doma

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here