Home Mozaik “Želim imati se*s sa kćeri svoje djevojke: sve vodi tome, jednom smo...

“Želim imati se*s sa kćeri svoje djevojke: sve vodi tome, jednom smo došli do ove točke”

170
0
pexels pixabay 414006

42-godišnji muškarac priznaje da bi volio imati odnose sa kćeri svoje partnerice.

  • S 23 godine ona je zapravo bliža mojim godinama nego moja partnerica – ali znam da je to još uvijek pogrešno. Sada nisam siguran što da radim. Imam 28 godina, a moj partnerica 42 godine. Zajedno smo tri godine i većinu tjedna provodim s njom. Kad sam prvi put upoznao svoju partnericu, nisam obraćao pažnju na njenu kćer, koja je djelovala vrlo nezrelo za svoje godine, uvijek vani s prijateljima.

Uvijek sam volio starije žene i bio sam totalno lud za njom. No, zadnjih nekoliko mjeseci strast nam je malo splasnula. Ja želim seks svake večeri, dok ona izgleda samo jednom ili dva puta tjedno. U međuvremenu je njezina kći ponekad počela ostajati do kasno, povjeravajući mi se o problemima s dečkom. Ponekad mi je pisala dok sam bio na poslu ili u stanu. Da budem iskren, primijetio sam da pomalo flertuje i to mi je laskalo. Kao i njezina mama, zgodna je, ima sjajnu figuru i lijepu dugu tamnu kosu, rekao je i objasnio da mu je rekla kako će prekinuti s dečkom.

Muškarcu se sviđa kći njegove partnerice

  • Počela je plakati, a ja sam je tješio, grleći je na sofi. Nekako smo se poljubili i odvela me u svoju spavaću sobu. Iako nismo imali intiman odnos, držao sam je, grlile smo se i ljubile. Išlo bi i dalje, ali sam stao jer nisam htio iskoristiti prednost. Od tada se osjećam užasno krivom, ali stvarno želim to ponoviti – i još više. Samo je pitanje vremena kada ćemo imati intiman odnos – tvrdi muškarac za The Sun, kao i da mu ona stalno piše.

Pitao je za savjet.

  • Ugrožavate ne samo odnos s partnericom, već i odnos s njezinom kćeri. Zamislite što bi se dogodilo da je doživjela ovu dvostruku izdaju. Zato moraš biti čvrst i reći joj da se između vas ništa ne može dogoditi – rekla mu je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here