Home Mozaik Žena 10 godina vara muža, a sve zbog bizarne stvari: Tvrdi da...

Žena 10 godina vara muža, a sve zbog bizarne stvari: Tvrdi da im to spašava brak, a on ju čak i podržava

116
0

Većina ljudi vjeruje da su kvalitetno zajedničko vrijeme i dobra komunikacija ključ sretnog braka, no Gilly (47), koja je željela ostati anonimna, kaže da jedan partner ne može zadovoljiti sve njezine potrebe.

U dobru i zlu, za supruga se udala prije 21 godinu, a nakon 10-ak godina braka, svoje je intimne potrebe potražila izvan braka. Žena, koja tvrdi da je iz Invernessa u Škotskoj, odlučila je prevariti supruga nakon što su se neko vrijeme svađali oko toga koliko su često intimni.

– Suprug mi je pokušavao ispuniti želje u krevetu, ali počela sam osjećati da se često svađamo oko toga i na kraju sam se osjećala kao da ga pritiskam da imamo veze – rekla je Gili.

Bila je nesretna kada su stvari postale rutina nakon 10 godina braka.

– Nitko ne želi partnera kojemu je intimni odnos nebitan, to je zabavni dio partnerskog odnosa. Shvatila sam da imam problem i odlučila malo avanturistički začiniti stvari – rekla je.

Probala je, imala kratke afere s nekoliko muškaraca, sve dok prije sedam godina nije upoznala sadašnjeg ljubavnika. I on je oženjen i kaže da se upravo zbog obaveza dobro razumiju i poštuju međusobne granice.

– Čak i nakon svih ovih godina među nama još uvijek postoji strast. Sastajemo se samo kako bismo uživali u intimnosti kad god možemo i to je uvijek veliko uzbuđenje. Ponekad smo malo zločesti na javnim mjestima, a ponekad smo kod mene, kod njega ili u hotelu. Gdje god da su, uvijek je jako strastveno – kaže Gili Ova žena tvrdi da je nerealno vjerovati da samo jedna osoba može zadovoljiti nečije potrebe u vezi.

– Meni taj odnos pomaže da osiguram sve svoje potrebe, sve aspekte veze. Nerealno je očekivati ​​da će to moći samo jedan partner. Nemoguće mu je u potpunosti odgovoriti na vašu potrebu za intimnošću, razgovorom i stabilnošću. Kada si dopustite da volite više ljudi, to vam pomaže da još više cijenite svog partnera, jer se fokusirate na ono što vam oni daju, a ne na ono što im nedostaje, objašnjava ona.

Dodaje kako njezin ljubavnik ispunjava njezinu potrebu za avanturom.

– Ja sam izrazito senzualna osoba, treba mi ta strast, osjećam se živom kad sam zločesta i treba mi ta povezanost. S druge strane, suprug mi daje stabilnost i sigurnost i on je taj kojem bih povjerila svoj život – kaže.

Dodaje kako je i dalje spolno aktivna sa svojim suprugom, ali osjeća da ga sada manje pritiska kada je u pitanju spavaća soba.

S ljubavnikom se ponekad viđa nekoliko puta tjedno, ponekad jednom mjesečno, ovisno o obvezama. Kaže mužu da će ostati na poslu do kasno ili da je na poslovnom sastanku. Dok vodi dva odvojena života, svojoj ženi ne govori ništa o tome.

– Malo je kontroverzno, ali ne vidim zašto bih mu išta govorio. Naš brak ide prilično dobro s obzirom da smo toliko dugo zajedno. Zaista uživam u kvalitetnom vremenu koje provodim sa svojim suprugom, umjesto da me ometa svakodnevni život. Kad živiš s nekim cijeli dan, možeš ignorirati potrebe onog drugog i cijelu noć gledati televiziju, gotovo i ne razgovarajući – objašnjava.

Dodaje kako nije uvijek lako uskladiti vrijeme između dva partnera, ako tako nešto dugo traje, morate se dobro organizirati.

– Morate imati i dobro pamćenje, kako ne biste pred jednim partnerom izbrbljali nešto što s njim nema nikakve veze. Jednostavno morate biti spremni na taj napor – zaključila je Gili i priznala kako je ova tema još uvijek pomalo tabu, ali ženama savjetuje da, ako su im potrebne neke promjene u životu, da ih provedu.

Previous articleHodao je dvorištem pa začuo neobično hrkanje: Kad je prišao bliže, zanijemio je od bizarnog prizora (VIDEO)
Next articleGrad u kojem je zabranjeno objedovati sam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here