Home Mozaik Žena dala sina (3) sina na posvajanje: 7 godina kasnije nije mogla...

Žena dala sina (3) sina na posvajanje: 7 godina kasnije nije mogla vjerovati što mu se dogodilo!

804
0
Ilustracija: Photo by Brett Sayles: https://www.pexels.com/photo/boy-in-white-shirt-and-blue-fitted-cap-1073083/

Život Chris Smith započeo je s poteškoćama. Tijekom djetinjstva prelazila je iz jedne udomiteljske obitelji u drugu. Bila je zlostavljana i zanemarena, pa nije nimalo čudno što je pobjegla sa samo 14 godina, piše Novi život.

Kad pobjegneš, život nije lak. Od loših odnosa, spavanja na ulici do prosjačenja. Kada je imala 17 godina, rodila je sina Matthewa.

Nakon što se on rodio, preselila se kod muškarca koji je imao problema s alkoholom. Unatoč stalnim sukobima, nastojala je uzdržavati svoju malu obitelj.

Potom je ponovno ostala trudna, no kćer joj je umrla samo nekoliko dana nakon poroda. Njezin je sprovod održan na Matthewov treći rođendan. Bilo je to previše za Chris:

“Morao sam slaviti rođendan jednog djeteta i žaliti za životom drugog. To me slomilo.”

Tragedija joj je nešto razjasnila, nešto što joj je slomilo srce. Sinu nije mogla osigurati normalan život. Stoga ga daje na usvajanje. On je imao 3,5 godine, a ona 21. Smatrala je da je to ispravna odluka.

Tada se i ona odvojila od partnera. Sljedećih sedam godina bilo je za nju nelagodno: nije imala jasan cilj i nije mogla pronaći svoje mjesto u svijetu. Često nije imala krov nad glavom i bila je očajna.

Onda se jednog dana sve promijenilo. Chris je ušla u restoran i skupio hrabrost potražiti posao. Vlasnik je vidio nešto u Chris i odlučio joj dati priliku. Cijeli joj se život okrenuo naglavačke. Sada je radila, imala je krov nad glavom i polako je svoj život dovodila u red.

Ubrzo nakon toga upoznala je novog muškarca, Joea, koji se prema njoj odnosio s poštovanjem. Do tada je imala samo loša iskustva, pa joj je ovo bilo potpuno novo. Sada je spoznala pravu ljubav!

Chris i Joe su se vjenčali. A njezino dijete? Stalno je mislila na njega. Naposljetku, Joe ju je potaknuo da se obrati socijalnoj službi i raspita se za svog sina.

Ono što je otkrila uopće nije ono što je očekivala. U svih 7 godina otkako ga je napustila, nitko ga nije posvojio. Sve te godine, dok je plakala zbog njegove fotografije, on je bio u ustanovi u kojoj ga je ostavila.

Dovezla se tamo i uslijedilo je dirljivo iskustvo za sve prisutne. Socijalni radnici rijetko viđaju takve slučajeve. Sada kada je majka potpuno stabilna, sinu je mogla osigurati normalan život.

Chris nije mogao vjerovati da je opet u blizini sina, da ga drži u naručju i da ga nije zauvijek izgubila.

Previous articleVIDEO: Ovako zabija bosanski dijamant koji seli iz Želje u Rijeku!
Next articleNoćna temperatura na Kvarneru i preko 25 °C, a u ponedjeljak dnevna temperatura i od 35 °C

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here