Home Najnovije Žena dobrovoljno odstranila nos. Pogledajte kako izgleda, ako se usudite

Žena dobrovoljno odstranila nos. Pogledajte kako izgleda, ako se usudite

239
0
d965e809 a9fa 427b 900f e77a60304742
d965e809 a9fa 427b 900f e77a60304742

Daniëlle, tridesetogodišnjakinja iz Nizozemske, postala je predmetom svjetske pozornosti nakon što je odlučila dobrovoljno odstraniti – nos! Ova odluka ne samo da je šokirala javnost, već je izazvala raspravu o granicama tjelesnih modifikacija i individualne slobode izražavanja.

Daniëlle je već prošla kroz brojne tjelesne modifikacije, trošeći više od 100 tisuća eura na raznorazne korekcije. Istetovirala je kompletno lice, preoblikovala zube kako bi nalikovala morskom psu, rascijepala jezik te ugradila implantate u jagodice, čelo i iza ušiju.

Zahvat odstranjivanja nosa trajao je više od dva i pol sata, a iako nije bio posve bezbolan unatoč anesteziji, prošao je bez komplikacija i nuspojava. Daniëlle je istaknula da bez nosa diše bez poteškoća i da je zadovoljna ishodom zahvata.

Prije amputacije nosa, Daniëlle je prošla kroz temeljitu psihološku pripremu, što ukazuje na ozbiljnost njezine odluke i predanost procesu tjelesnih modifikacija.

Ova žena je istaknula da je oduvijek osjećala potrebu da se istakne i bude drugačija, a s prvim tetovažama i piercingima počela je eksperimentirati već sa 18 godina. No, hoće li sada konačno prestati s modifikacijama ili će nastaviti dalje, ostaje veliko pitanje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here