Home Najnovije Žena je spavala sa 26 muškaraca prije njihovog vjenčanja, sad muž želi...

Žena je spavala sa 26 muškaraca prije njihovog vjenčanja, sad muž želi naplatu

150
0
pexels alex green 5700167
pexels alex green 5700167

Kada se suočimo s otkrićem da je naš partner bio nevjeran, to je poput udarca u trbuh. Osjećamo se izdano, povrijeđeno, i često se postavljaju pitanja poput “Zašto?” i “Što smo mogli učiniti drugačije?”. No, što ako saznate da je prevara bila prije više od 18 godina, prije nego što ste se čak i vjenčali? Je li ta prošlost bitna ili biste trebali nastaviti kao da se ništa nije dogodilo?

Jedan muškarac nedavno je suočen s takvim scenarijem kad je otkrio da je njegova supruga imala niz avantura tijekom njihovog studentskog života. Njih dvoje su se upoznali u srednjoj školi i planirali zajedničku budućnost, no otkriće o prošlosti njegove supruge bacilo je sjenu sumnje na njihovu vezu.

Neočekivana izjava prijatelja izazvala kaos

Nakon što su na zabavi sa zajedničkim prijateljima prošli kroz uspomene, neočekivana izjava jednog od prijatelja izazvala je kaos. Muškarac je primijetio promjenu u ponašanju svoje supruge i postavio joj pitanje kad su se vratili kući. Šokiran, saznao je da je njegova supruga bila uključena u različite veze i situacije “prijatelji s povlasticama” dok su bili na fakultetu.

“Kroz sve ovo ona je ostala pri svom mišljenju da to ‘nije ništa strašno’ i da su stvari sada drugačije jer smo u braku. Za mene nisu drugačije. Činjenica da smo u braku 18 godina čini apsolutno nema razlike u činjenici da je ona varalica. Cijelo ovo vrijeme mislio sam da dijelimo nešto posebno, da smo jedno drugom prvi i jedini, ali sve je to bila laž.”

Nakon nekoliko dana odlučio je pitati s koliko je muškaraca spavala, a ona mu je nevoljko objasnila da se radilo o “oko 26 muškaraca u rasponu od jednog do 30 susreta”. Nakon dobrog razmišljanja, rekao joj je da bi se želio “pomiriti”, ali da bi “spavao s 26 žena”, a to je “uvjet o kojem se ne može pregovarati”.

Suočen s teškom odlukom

Njegova reakcija bila je mješavina bijesa, povrijeđenosti i osjećaja izdaje. Osjećao se kao da je sve što su zajedno gradili bila laž, kao da je izgubio povjerenje u svoju partnericu. Pokušala ga je uvjeriti da je to bilo davno i da se promijenila od tada, ali za njega to nije umanjilo bol.

On je sada suočen s teškom odlukom: ostati u braku i pokušati oprostiti ili krenuti razvodnim putem. Odlučio je postaviti uvjet za pomirenje – želi imati isti broj seksualnih partnera kao što je imala njegova supruga tijekom tog perioda.

Plače danju i noću

Nastavio je: “Od tada me pokušava promijeniti mišljenje, plače danju i noću prije napadaja bijesa, nudi sve što želim osim toga, ali ništa me neće dirnuti. Ili to prihvati ili se razvedemo. Ja dao sam joj rok do kraja ovog tjedna (petak) da donese odluku.”

Mnogi su se na Redditu uključili u raspravu oko situacije. Neki podržavaju muškarčevu potragu za osvetom, dok drugi smatraju da je to destruktivan put koji neće donijeti pravo iscjeljenje. Suočeni s mnoštvom mišljenja i savjeta, muškarac je ostao pri svom stavu.

Jedna je osoba napisala: “Ne želite pomirenje, samo želite osvetu. Vaš plan ako se brak nastavi, da spavate s 26 žena kad god želite i bez da joj kažete, znači da možete joj godinama držati ovo nad glavom i uništiti joj sreću i samopoštovanje.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here