Home Mozaik Žena nakon 20 godina braka saznala da ju suprug vara sa svojom...

Žena nakon 20 godina braka saznala da ju suprug vara sa svojom sestričnom

91
0
ezgif 1 1ad89d85a5
ezgif 1 1ad89d85a5

Prevara u braku uvijek je bolna, bez obzira saznate li za nju nakon nekoliko mjeseci ili čak desetljeća. Kako se jedna žena požalila bračnom terapeutu, nakon 20 godina saznala je za prljavu tajnu svog supruga.

“Vjenčali smo se prije 20 godina, imamo dva odrasla sina. Brak nam je bio stabilan, unatoč svađama koje imaju svi bračni partneri. Nikada nisam ni pomislila da bi me mogao prevariti, pogotovo sada kada smo ušli u zrele godine. oboje u kasnim pedesetima i nisam ni slutila da će nam se brak raspasti u ovim godinama” – započela je svoju priču ova žena.

Čudna bliskost

Kako je ispričala kroz suze, njezin je suprug oduvijek imao blizak odnos sa svojom obitelji, posebno s jednom rođakinjom.

“Njihov odnos mi je uvijek bio čudan, ponekad i uznemirujući, ali on me uvjeravao da su rođaci i da nema razloga za brigu. Godinama smo zajedno odlazili na obiteljska okupljanja, često sam ih zatekao same u našoj kući, ali nikada nismo mislila sam da ne postoji ništa više od obiteljskih veza”, rekla je.

Jednog dana muž je tražio razgovor i priznao joj da je s njom bio u vezi desetljećima.

“Bila sam šokirana i užasnuta činjenicom da je imao intiman odnos sa sestričnom. Ponavljao je da je voli i da ne može bez nje. Nazvala sam svekrvu, koja mi je u suzama rekla da znala je za sinovljevu aferu s njegovom sestričnom, ali da se nadala da će to proći. Tri dana kasnije moj se muž iselio iz našeg doma i otišao živjeti s njom, a rekao mi je da očekuje zahtjev za razvod.” rekla je ova žena grcajući u suzama.

Iako ima podršku suprugove obitelji, svjesna je da je to ipak njegova obitelj i da će prije ili kasnije stati uz njega.

Prema riječima bračne terapeutkinje, pred njom je teško razdoblje u kojem se treba pomiriti s činjenicom da je njezin brak gotov.

“Nema sumnje da ste izuzetno povrijeđeni suprugovom aferom, ali sada kada znate istinu, s vremenom ćete se pomiriti sa stvarnošću. Nemojte se zatvarati u sebe i potiskivati ​​svoju bol i emocije, jer će to samo Razgovarajte sa svojim prijateljima, iskreno razgovarajte sa svojim sinovima. Možda već znaju, a možda su šutjeli kako bi vas zaštitili.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here