Home Mozaik Žena priznala: ‘Planiram mužu pokloniti seks u troje sa susjedom za Valentinovo’

Žena priznala: ‘Planiram mužu pokloniti seks u troje sa susjedom za Valentinovo’

118
0
Photo by cottonbro studio: https://www.pexels.com/photo/man-in-white-dress-shirt-holding-black-smartphone-5018271/

Jedna je žena priznala kako jedva čeka Valentinovo da svome mužu pokloni seks u troje s njihovom susjedom.

Jedna je žena priznala za The Sun da jedva čeka ovo Valentinovo jer planira predložiti svome mužu seks u troje s njihovom susjedom te kaže kako misli da će se njemu to svidjeti. Za svoju susjedu kaže da ima 37 godina, razvedena je i uključena u njihov seksualni život više nego što zna. Priznaje da ne može prestati maštati o njoj.

„Ja sam žena od 35 godina, a moj muž ima 38. Uvijek smo se slagali sa susjedom. Ona je samouvjerena, seksi i jako zabavna“, priznaje ova žena te dodaje kako je njihova susjeda prošle godine imala ljetnu zabavu na koju je ona išla sa svojim mužem. „Piće je teklo i kad su ljudi počeli odlaziti, moja je susjeda naletjela na mene dok sam izlazila iz WC-a. Zgrabila me i poljubila u usta. Iznenadilo me, ali bilo je lijepo iskustvo. Rekla je: Ne brini. Poljubila sam tvog mužića prije pola sata“, nadodaje.

Kada su išli kući žena je pitala muža o tome događaju i on joj je potvrdio da je i njega poljubila. „Išli smo u krevet, a kad sam mužu rekla što mi je učinila, bio je toliko napaljen da smo imali najbolji seks koji smo ikada imali. Atmosfera je bila nevjerojatna“, priznaje. Od tada ona i njen muž igraju uloge i krevetu gdje ona zamišlja i govori mužu da je susjeda. Dodaje i kako se njen muž prije nije previše zamarao predigrom, ali kada se pretvara da je ona njihova susjeda – učiniti će sve što traži.

„Ali, brinem se da bi mu se ona mogla svidjeti više od mene. Ipak, da sam za seks u troje s njom, on bi iskoristio priliku pa sam mu to predložila u čestitki za Valentinovo. Moj plan je pozvati je na večeru, natočiti joj vino i predložiti da nam se pridruži gore na nekom seksi druženju. Definitivno se osjećam pozitivno oko roga, ali hoće li moja susjeda i muž misliti da sam čudna?“, pita se ova žena.

Stručnjakinja za odnose odlučila joj je odgovoriti i pomoći joj s ovom neobičnom dilemom. Kaže da joj je teško znati kako će drugi reagirati na njen prijedlog, ali da mnogi parovi uživaju u maštarijama i igranju uloga, ali sigurni su jer znaju da te misli ostaju samo u njihovim glavama. Upozorava ju da joj se često javljaju parovi kojima je seks u troje uništio vezu.

„Hoćete li moći zadržati ovu interakciju kao jednokratnu ili čak sporednu aktivnost u vašem odnosu ili će postati više od toga? Je li to ono što želiš? Ako ozbiljno namjeravate ovo istražiti, dogovorite ograničenja sa svojim mužem. Bitno je da ste jasni i iskreni jedno s drugim – inače bi ovo moglo biti posljednje Valentinovo koje ćete provesti zajedno“, dodala je stručnjakinja.

Previous articleRijeka: Prihvatili smo molbu Hajduka da odgodimo utakmicu juniora
Next articleAlen Vitasović komentirao pjesmu ‘Mama ŠČ!’: ‘Pjesma je ružna za čuti muzički, ali ima strašnu poruku’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here