Home Mozaik Žena s “najvećim usnama na svijetu” sada želi oboriti rekord i za...

Žena s “najvećim usnama na svijetu” sada želi oboriti rekord i za jagodice

267
1

“Želim da moje usne budu još veće. I nastavit ću s više injekcija, svaki mjesec, kako bih ih učinila još voluminoznijima”

Žena s “najvećim usnama na svijetu” želi veće jagodice, iako joj liječnici to uvjerljivo ne savjetuju

Bugarka koja tvrdi da ima “najveće usne na svijetu” sada želi oboriti još jedan rekord – onaj za jagodice. Naime, 25-godišnja influencerica Andrea Ivanova već je potrošila oko 1900 eura na njihovo oblikovanje. A osim njih i dio brade, čeljusti i, opet, usana. S obzirom na niz operacija kojima je žena bila podvrgnuta, liječnici su jako zabrinuti zbog ubrizgavanja još punila u njezino lice jer bi to moglo biti kobno.

Bugarska influencerica počela je mijenjati svoj fizički izgled 2018., jer je željela izgledati poput Bratz lutke. Andrea je, međutim, odlučila ignorirati zabrinutost liječnika oko daljnjih prilagodbi. “Želim, osim najvećih usana na svijetu, imati i najveće jagodice. Do sada sam dobila četiri injekcije hijaluronske kiseline u jagodice, ali ići ću na još dva tretmana”, izvještava Mirror.

Iako sada cilja na vlastiti rekord, još nije završila s usnama. “Za proces ozdravljenja moram izbjegavati snažan pritisak na lice do tri dana nakon intervencije.”  Dodala je: “Cilj mi je oblikovati ih i postići značajno povećanje, ali definitivno želim da moje usne budu još veće. Nastavit ću s još injekcija kako bih ih učinila još voluminoznijima.”

Njezine jedine dvojbe odnose se na trošak svake intervencije. “Svakog mjeseca ću dobiti sve više filera, ali ne mogu ni prebrojati koliko sam novca ukupno potrošila. Posvuda ima puno negativnih komentara o meni, a mnogi ljudi ne odobravaju ni moju novu povećanu bradu.”

Mnogi kritički komentari protiv nje odnose se na prije i poslije. Naime, po mnogima, influencerica nije imala potrebu za tako brutalnom transformacijom lica. Pogotovo uspoređujući neke njezine snimke neposredno prije niza operacija.

Andrea je pak, čini se, uvjerena da je krenula pravim putem te je krenula u potragu za partnerom. Kad smo već kod toga, mlada influencerica izvještava da je odbijena da se pojavi u hit emisiji za spojeve The Batchelor. “Stvarno sam željela sudjelovati u showu, jer sam mogla steći veću popularnost i možda naći ljubav… ali sam se jako razočarala. Ova sezona bila je poprilično šokantna jer je novi kandidat neženja rekao kako ne voli djevojke s puno estetskih operacija. Bio bi to izazov.”

Previous articleIzrael dao bolnici samo ‘dva sata za evakuaciju’ pa produžili rok do 6 sati ujutro!
Next articleNe nalazi ženu: 31-godišnji Kinez napravio robot i oženio se njime

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here