Home Mozaik Žena se skinula u donje rublje i pokušala ući u pilotsku kabinu...

Žena se skinula u donje rublje i pokušala ući u pilotsku kabinu prijeteći eksplozivom, svladao je otac troje djece. Pogledajte video

358
0

Phillip O’Brien (35), bio je putnik na letu Jet2 iz Larnace na Cipru za Manchester u utorak 9. kolovoza kada je žena u svojim 30 – ima izazvala panični prizor nedugo nakon polijetanja, prenosi Daily Mail.

Ona je tvrdila da sa sobom ima eksploziv, a također je pitala djecu s kojom je bila jesu li ‘spremna umrijeti’. Osim toga prestravljenim je putnicima i osoblju rekla da su joj roditelji pripadnici terorističke skupine ISIS. Nedugo nakon polijetanja žena se skinula u donje rublje i lupala po vratima pilotske kabine vičući Allahu Akbar.

Phillip, inače šef drenažne tvrtke, bio je na letu sa šest članova obitelji, uključujući suprugu i troje djece u dobi od osam do 14 godina. Kad je žena otišla prema kabini, preuzeo je kontrolu nad njom i spustio je na tlo.

Let je preusmjeren u parišku zračnu luku Charles De Gaulle, a snimka podijeljena na društvenim mrežama prikazuje kaotičnu scenu s najmanje dva francuska policajca koji se pojavljuju kako bi uhitili ženu, koja je nosila crnu kapu i crveni top.

Previous articleNevjerojatni Sinkovići zlatni na EP-u: Stvarno više nisu normalni!
Next articleNezapamćen skandal: Bivši reprezentativac napravio kaos na pumpi – šamarao i ogrebao radnika jer ga nije htio pustiti u kockarnicu (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here