Home Vijesti Živo na Korzu

Živo na Korzu

1305
5

Unatoč dosadnoj kiši, političke stranke pokušavaju iskoristiti posljednje sate izborne kampanje na Korzu. Na štandu PGS-a dijelili su se kalendari koje su građani odnosili kući u vrećicama Liste za Rijeku koje su se dijelile na susjednom štandu. Osim vrećica i kemijska Lista za Rijeku dijeli i kuhano vino, zainteresirani trebaju požuriti na Korzo jer ga je ostalo još malo! Naš fotoreporter zabilježio je i razgovor aktivista HSP-a s aktivistima na štandu SDSS-a. Izborna šutnja počinje u ponoć od kada je zabranjena bilo kakva politička promidžba.


Ugodni razgovori SDSS-ovaca i HSP-ovca na Korzu

Previous articlePreko 9000 potpisa za ‘Moj glas vrijedi!’
Next articleTrećemajci: Liniću prste dalje od 3.maja!

5 COMMENTS

  1. BORILI SMO SE 1990. GODINE DA IMAMO IZBORNI PROCES SVAKE 4 GODINE; KOME NIJE PRAVO, JOŠ UVIJEK MOŽE OTIĆI na Kubu i u Sjevernu Koreju gdje će moći glasati ili glasovati za jednog velikog i nepogrešivog vođu… A to da još uvijek imamo političku kampanju izborne promidžbe kakovu imamo, to i dalje moramo zahvaliti direktnim izdancima našijih podanika pokojnog idejnog, nepogrešivog političkog vođe…(barem se na njega furaju neki, a neki su ga se kao fol otarasili ali primjenjuju i gore metode nego on. Onaj je ipak davao jesti svima, neki sadašnji samo trpaju u vlastite džepove…)

  2. alter. Za one koji žive loše politička borba je potrebna. Ovo za što imamo danas, Đole kaže da smo se borili 1990, ali nitko
    ni u snu se nije borio za ovakav život. O.K. dan šutnje treba odšutiti, ali borba za bolji život se već nastavlja u ponedjeljak.

  3. đole ljudi su se borili da im bude bolje a ne da svake 4 godine glasaju za lopovske debile. boli ljude racku ko je na vlasti (vecinu) samo da mogu mirno i dostojanstveno ziviti. mirno i dostojanstveno se zivilo dugo godina (vecina), a sada mi ti uzivaj i idi glasovatititi.

Comments are closed.