Vijesti

Živom zidu drag 3.maj ali važniji je stranački prosvjed u Zagrebu!

Živom zidu drag 3.maj ali važniji je stranački prosvjed u Zagrebu!

Riječki Živi zid pozvao je danas svoje članove na prosvjed za hrvatske šume u Zagreb koji organizira njihova stranačka centrala. Oni koji ne mogu u buseve za Zagreb, mogu otići podržati trećemajce, stoji u pozivu te stranke.

‘Poštovani članovi kao što znate u Ponedjeljak 05.11.2018. se spremaju dva velika prosvjeda. Jedan je u Zagrebu u organizaciji Živog Zida ispred Hrvatskih šuma u 12:10 h protiv devastacije Hrvatskih šuma. Hrvatske šume se sustavno uništavaju i pripremaju drva za izvoz dok naši poduzetnici nemaju sirovinu za proizvodnju, a naši sugrađani nemaju drva za grijanje.

Dok je drugi prosvjed u Rijeci u organizaciji radnika 3 maja na Trgu 128 brigade u 12:05 h za opstojnost hrvatske brodogradnje. Kao što znate 3 maj je sustavno godinama uništavan ( ne svojom krivicom ) i doveden je do ruba opstojnosti a njegovi radnici do ruba egzistencije.

Tako da trenutno nemaju novaca za pokretane proizvodnje, a kamoli i za plaće radnika. 3 maj je duša našega grada Rijeke bez kojega nebi sve bilo isto, stoji u pozivu Živog zida PGŽ i Rijeke.

Živi Zid Primorsko- goranske Županije i Živi Zid Rijeka poziva sve naše članove, simpatizere i one koji će to tek postati, a prvenstveno građane grada Rijeke da nam se pridruže na prosvjedu u Zagrebu (osiguran je prijevoz) ispred Hrvatskih šuma, a one članove i građane koji nisu u mogućnosti s nama putovati na prosvjed u Zagreb da se pridruže radnicima 3 maja na prosvjedu u Rijeci za opstojnost Hrvatske brodogradnje.’, zaključuje se u pozivu.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Krk i Rijeka u subotu najtopliji gradovi u Hrvatskoj

spFebruary 16, 2019

Policija upozorila: Snimat ćemo utakmicu i sankcionirati protupravna ponašanja!

spFebruary 16, 2019

Pješak nastradao na Potoku

spFebruary 14, 2019

Državno odvjetništvo traži zatvor za Miškovića!

spFebruary 14, 2019

Preminuo novinar Radio Rijeke Ivica Vrkić

spFebruary 14, 2019

Linija 1A se ponovno spaja s centrom grada!

spFebruary 14, 2019

Tajani se ispričao, pročitajte tekst isprike

spFebruary 13, 2019

Održani tribina i radionice na temu „Predsjedanje RH Europskom unijom 2020. – što predsjedanje donosi građanima Hrvatske?“

spFebruary 13, 2019

Presuda u korist korisnika CHF kredita iz Rijeke za auto kredit

spFebruary 12, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.