Home Vijesti Živom zidu drag 3.maj ali važniji je stranački prosvjed u Zagrebu!

Živom zidu drag 3.maj ali važniji je stranački prosvjed u Zagrebu!

357
0

Riječki Živi zid pozvao je danas svoje članove na prosvjed za hrvatske šume u Zagreb koji organizira njihova stranačka centrala. Oni koji ne mogu u buseve za Zagreb, mogu otići podržati trećemajce, stoji u pozivu te stranke.

‘Poštovani članovi kao što znate u Ponedjeljak 05.11.2018. se spremaju dva velika prosvjeda. Jedan je u Zagrebu u organizaciji Živog Zida ispred Hrvatskih šuma u 12:10 h protiv devastacije Hrvatskih šuma. Hrvatske šume se sustavno uništavaju i pripremaju drva za izvoz dok naši poduzetnici nemaju sirovinu za proizvodnju, a naši sugrađani nemaju drva za grijanje.

Dok je drugi prosvjed u Rijeci u organizaciji radnika 3 maja na Trgu 128 brigade u 12:05 h za opstojnost hrvatske brodogradnje. Kao što znate 3 maj je sustavno godinama uništavan ( ne svojom krivicom ) i doveden je do ruba opstojnosti a njegovi radnici do ruba egzistencije.

Tako da trenutno nemaju novaca za pokretane proizvodnje, a kamoli i za plaće radnika. 3 maj je duša našega grada Rijeke bez kojega nebi sve bilo isto, stoji u pozivu Živog zida PGŽ i Rijeke.

Živi Zid Primorsko- goranske Županije i Živi Zid Rijeka poziva sve naše članove, simpatizere i one koji će to tek postati, a prvenstveno građane grada Rijeke da nam se pridruže na prosvjedu u Zagrebu (osiguran je prijevoz) ispred Hrvatskih šuma, a one članove i građane koji nisu u mogućnosti s nama putovati na prosvjed u Zagreb da se pridruže radnicima 3 maja na prosvjedu u Rijeci za opstojnost Hrvatske brodogradnje.’, zaključuje se u pozivu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here