Home Mozaik Zločin na nudističkoj plaži: Ubio muškarca (46) puškom kad je vidio šta...

Zločin na nudističkoj plaži: Ubio muškarca (46) puškom kad je vidio šta radi, pa se predao policiji

325
0
Photo by Pok Rie: https://www.pexels.com/photo/calm-body-of-water-beside-sand-673865/

Kako se doznaje, muškarca koji je navodno izveo provokativni čin pred ženom na nudističkoj plaži u Francuskoj ubio je njegov kolega nudist.

Ovaj egzibicionist (46) ubijen je prošlog vikenda na plaži La Mama u Lyonu.

70-godišnji ubojica nudist navodno se naljutio na muškarca koji je vrijeđao posjetitelje plaže, a zatim se počeo zadovoljavati zureći u drugu ženu, objavila je francuska policija.

Nakon svađe i uvreda, stariji je kupač iz ruksaka izvukao lovačku pušku i ispalio “najmanje tri hica”, od kojih je jedan pogodio 46-godišnjaka u prsa.

Poznati kanal France 3 kasnije je objavio da je strijelac bio strastveni lovac koji je imao dozvolu za oružje, ali nije bilo jasno zašto je pušku ponio na plažu.

Policijski službenici koji su na mjesto događaja stigli nedugo nakon pucnjave izvijestili su da se napadač predao bez otpora i priznao pucnjavu.

Plaža La Mama službeno je određena za naturističku upotrebu 2007. godine, čime je Francuska stekla reputaciju broj jedan odredišta za naturiste u cijelom svijetu, a stotine kupača uživalo je u suncu u subotu ujutro u vrijeme snimanja.

Ubojicu su u subotu navečer pregledali liječnici kako bi utvrdili može li njegova dob predstavljati problem pri privođenju, no proglašen je ubrojivim i određen mu je pritvor.

Previous articleVIDEO: Pogledajte sukob Messija i Ramosa na treningu!
Next articleSvi gledaju u grudi mladenke u vjenčanici i čude se: Uvjereni su da vide nešto što tamo ne pripada (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here