Home Najnovije Zoran Vulić: Boli me glava od tih laptop trener!

Zoran Vulić: Boli me glava od tih laptop trener!

159
0

Nakon smjene Valdasa Dambrauskasa na Poljudu je opet zavladalo nestabilno stanje, kormilo prve momčadi privremeno je preuzeo Mislav Karoglan. I to s nadom da će pobjedama u dva susreta na Poljudu protiv Rijeke i Istre 1961, makar za određeno vrijeme, možda do zimske stanke, cementirati svoju poziciju prvog trenera, pišu Sportske novosti.

Već ta mogućnost otkriva nespremnost sportskog direktora Mindaugasa Nikolilčiusa da nađe zamjenu za litavskog trenera, pa je postavljanjem Karoglana sebi vrlo vjerojatno dao priliku da do početka zimskih priprema angažira trenera dostojnog reputacije Hajduka. Bilo bi lijepo, u prvom redu za predsjednika Lukšu Jakobušića, da Karoglan pokaže prave sposobnosti i sve uvjeri u svoje kapacitete premda je to klimava oklada.

– Pa tko može iz kompjutora doživjeti iskustvo rada s trenerima kao što su Biće Mladinić, Tomislav Ivić, Špaco Poklepović, Pero Nadoveza, Joško Skoblar? Tu se stječe pravo znanje. I još nešto: koliko je već trenera doveo Nikoličius?

Bez komentara je ostao Ivica Šurjak, dok je Ivan Gudelj, jedan od omiljenih igrača i trenera mladih kadrova, ustvrdio da je šteta što nema kontinuiteta o kojem se toliko govorilo.

– Nisam unutra pa da znam što se dogodilo, jesu li možda pukli neki odnosi trenera s igračima. Ali Dambrauskas je imao izvanredne rezultate u prošloj sezoni, osvojen je i kup i trebalo je to honorirati, komentirao je smjenu trenera Zoran Vulić.

Previous articleSeverina objavila fotku sa sinom Aleksandrom, pozirali u kinu (FOTO)
Next articleUmirovljeni američki general: Ove tri stvari me brinu kod ukrajinske protuofenzive!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here