Home Sport Zvezdaš na čelu hrvatske reprezentacije?

Zvezdaš na čelu hrvatske reprezentacije?

1830
0

Bez obzira na to što je Zlatko Dalić bio glavni arhitekt osvajanja drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, hrvatski mediji nemaju milosti za njegove nešto gore dane koji su uslijedili u Ligi nacija i aktualnom Europskom prvenstvu. Čak mu u nekim analizama i tekstovima sugeriraju da bi bilo najbolje da ode i prihvati ponudu turskog Fenerbahčea ako je i dalje aktualna.

– U posljednjih osam službenih utakmica Hrvatska je pobijedila samo Maltu i Cipar. I momčadi srednje klase (Mađarska, Slovenija) pobijedile su ju, dok one vrhunske (Francuska, Portugal), kojima je donedavno pripadala, pobjeđuju s pola snage – piše portal Indeks.

O mogućnosti preuzimanja Hrvatske sam Prosinečki kaže:
– Uh, ne bih ja sad o tome. Najvažnije je da smo mi sada svi uz Hrvatsku. Pa, ko ne bi prihvatio HNS i Hrvatsku? Raketu (Ivan Rakitić op.a.) su prerano pustili, prebrzo ga odbacili. Ne treba moliti nikoga da igra za Hrvatsku, ali Rakitić bi nam sigurno dobro došao.

Zlatku Daliću zamjera se gotovo sve, od taktike, odabira igrača, loše atmosfere među nogometašima, do propuštene prilike za promjenu generacija.

Robert Prosinečki živi je legenda Crvene zvezde u kojoj se afirmirao prvo kao nogometaš, a potom i kao trener, jer je tamo karijeru započeo 2010. godine s Vladanom Lukićem i Ivanom Adžićem. Kasnije je radio u turskim klubovima Kayseri i Denizli, a bio je i selektor reprezentacija Azerbejdžana i Bosne i Hercegovine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here