Home Najnovije Zvijezda La Lige: Moji roditelji su pobjegli iz Gane. Pili su urin...

Zvijezda La Lige: Moji roditelji su pobjegli iz Gane. Pili su urin da prežive put do Španjolske

170
0

Athletic Bilbao je u utorak na svom profilu na X-u (bivši Twitter) objavio isječak iz ESPN-ove emisije u kojoj je gostovao Inaki Williams, najbolji igrač te momčadi i jedna od zvijezda La Lige. Već nekoliko godina je nositelj momčadi iz Bilbaa, a najpoznatiji je po tome što je imao niz od 251 uzastopno odigrane utakmice. Ukupno je za ekipu odigrao 391 utakmicu, u kojima je postigao 90 golova.

Williams nikad nije krio da korijene vuče iz Gane, a sada je u emisiji otkrio kako su njegovi roditelji emigrirali u Španjolsku prije njegovog rođenja. “Moji mama i tata su živjeli u Gani. Mama je bila trudna i čekala moje rođenje, a otac je jednog dana samo rekao: ‘Idemo odavde.’ Nakon toga su krenuli na put kroz pustinju”, rekao je Williams i dodao:

“Morali su piti svoj urin tijekom putovanja da bi preživjeli. Moj otac je bio bos i pijesak mu je opekao tabane. Nisu bili sami, putem su pokapali ljude koji su umrli tijekom putovanja. Ljetos smo ja i brat (Nico Williams) bili u selu iz kojeg su došli moji roditelji. Rekao sam mu da smo to mogli biti mi da nije bilo mame i tate.”

Previous articleTri osobe su pod istragom zbog teške nesreće u Mestreu : Tko je kriv za autobusnu nesreću u kojoj je poginula i Hrvatica?
Next article“Imam 3 diplome i 3 magisterija, a ne mogu naći posao. Očajna sam, pitaju me samo za godine”, požalila se na društvenim mrežama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here