Home Vijesti 18-godišnjak i 31-godišnjak zatečeni s brdom ecstazyja

18-godišnjak i 31-godišnjak zatečeni s brdom ecstazyja

317
0

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalistička istraživanja nad trojicom hrvatskih državljana zbog kažnjivih radnji iz domene zlouporabe droga. Osumnjičene su u dva navrata tijekom 12. kolovoza u središtu Rijeke zatekli policijski službenici Jedinice specijalne i interventne policije.

U prvom slučaju, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama kazneno je prijavljen 31-godišnji hrvatski državljanin. Spomenuti je zatečen nedugo nakon ponoći sa sto komada tableta ecstasy te više od tisuću eura, a koji su mu uz druge predmete oduzeti.

U drugom slučaju, za istovrsno kazneno djelo prijavljen je 18-godišnji hrvatski državljanin, zatečen u kasnijim večernjim satima istog dana. Unatoč pokušaju da pobjegne policiji, u tome nije uspio te je priveden na kriminalističko istraživanje. Kod njega je pronađena i oduzeta digitalna vaga, a pronađen je i novčanik s manjim novčanim iznosom koji je odbacio pokušavajući pobjeći.

U sklopu ovog drugog kriminalističkog istraživanja, prekršajno je prijavljen i 19-godišnji hrvatski državljanin, koji je neovlašteno posjedovao manju količinu droge galaxy, čime je počinio prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporaba droga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here