Home Najnovije Majer: Za reprezentaciju sam spreman odraditi bilo što.

Majer: Za reprezentaciju sam spreman odraditi bilo što.

76
0

“Za reprezentaciju sam spreman odraditi bilo što, mogu igrati bilo koju poziciju. Na desnom krilu više ulazim u sredinu. Najbolje dolazim do izražaja kada uživam u svakoj utakmici i kada pokušavam iskoristiti svaku situaciju”, kazao je hrvatski veznjak Lovro Majer uoči početka natjecanja u Ligi nacija. Hrvatska otvara Ligu nacija u petak u Osijeku protiv Austrije. Tri dana kasnije slijedi splitski ogled protiv Francuske, 10. lipnja gostovanje u Danskoj te 13. lipnja novi ogled protiv Francuza, ovoga puta u Parizu.

Majer smatra kako će ogledi u Ligi nacija biti dobra prilika za mlađe igrače. “Dobro je da mlađi igrači i igrači koji manje igraju osjete nastupe za reprezentaciju. Mislim da će sve to ispasti dobro,” istaknuo je bivši igrač Dinama.

Iza Majera je odlična prva sezona u Rennesu. Njegova momčad je završila kao četvrta, a Majer u L’Equipeovoj momčadi sezone. ‘Jako sam zadovoljan sezonom, znao sam da će biti dobro, a ispalo je još bolje nego što sam očekivao. Uživam u klubu i gradu, mislim da se to vidi i jako sam sretan tamo’, zaključio je mladi veznjak.

Previous articleKonstraktu napali zbog stava o Europskoj uniji!
Next articleSevilla želi hrvatskog reprezentativca

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here