Home Mozaik Konstraktu napali zbog stava o Europskoj uniji!

Konstraktu napali zbog stava o Europskoj uniji!

159
0

Ana Đurić Konstrakta je prilikom gostovanja u emisiji Nedjeljom u 2 iznijela svoj stav o članstvu Srbije u Europskoj uniji.

Aleksandar Stanković pitao je glazbenicu bi li bilo dobro da Srbija što prije uđe u Europsku uniju. Konstrakta je istaknula kako su se “poslije ovoliko godina čekanja na članstvo Srbije umorili od te ideje”.

Konstrakta su zbog svog stava o ulasku Srbije u Europsku uniju neki kritizirali na društvenim mrežama.

“Naravno da nije desnica ili putinofil. Konstrakta, samo nema ideju o čemu govori. Opet, biti toliko politički nepismen, to je svakako jezivo i nije zdravo. Opće mjesto najprimitivnijeg biračkog tijela, a umjetnica mora biti zdrava”, jedan je od komentara na Twitteru koji je postao viralan.

“Znači, nije mogla dati gluplji odgovor. Propustila je savršenu priliku da ništa ne kaže. Ako ne može racionalno razmišljati, onda neka šuti”, “Kreće razočaranje u umjetnicu”, “Nepismena. Jezivo i nezdravo. A umjetnica mora biti zdrava”, još su neki od komentara na Twitteru.

Inače, Konstrakta se prije nastupa na Euroviziji, gdje je osvojila peto mjesto, našla na udaru kritika i zbog uskrsne fotografije na kojoj su se nalazile stolice za koje su neki pomislili da prikazuju slovo Z.

Previous articleGrobničan pobijedio Orijent i osvojio županijski Kup!
Next articleMajer: Za reprezentaciju sam spreman odraditi bilo što.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here