Home Mozaik 25-godišnjak igrao Playstation dok su provalnici krali i odnosili stvari iz stana...

25-godišnjak igrao Playstation dok su provalnici krali i odnosili stvari iz stana “Imao sam slušalice, sve su odnijeli”

133
0

Glavni lik ove jedinstvene priče je 25-godišnjak koji živi u sveučilišnoj četvrti Piazza Bologna u Rimu. Mladić je igrao videoigre sa slušalicama na glavi i nije skužio da mu lopovi pljačkaju kuću.

Provalnici su ušli kroz francuski prozor kupaonice i počeli pretraživati ​​prostorije stana, da bi potom neometano pobjegli s plijenom.

Nakon što je odložio PlayStation joystick, mladić je shvatio što se upravo dogodilo: nekoliko metara od njega skupina kriminalaca mu je prevrnula stan naglavačke. tražeći novac i dragocjenosti.

Nestalo tisuću eura

  • Oprostite, nisam ništa primijetio, imao sam slušalice – rekao je mladić policajcima koji su dojurili nakon pronalaska. Prema onome što je rekonstruirano, odgovorni za krađu ušli su u kuću na prvom katu tako što su razbili francuski prozor. Nakon toga su, iskoristivši mladićevu rastresenost, nesmetano pretražili sve prostorije (uključujući, po svemu sudeći, čak i dnevni boravak u kojem je ovaj bio zalijepljen za televizor), a zatim pobjegli s plijenom: oko tisuću eura u gotovini, kao kao i nekoliko dragocjenosti.
Previous articleVIDEO: Kaos u derbiju Zvezde i Partizana, igrač pao u nesvijest nakon oštrog duela, završetak na rubu okršaja
Next articleVeleposlanik Ukrajine u RH za ukrajinske medije: Hrvati rade potiho ali je njihova podrška neupitna, a što se tiče Milanovića…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here