Home Vijesti 30-godišnjakinja mrtva pijana izazvala dar-mar u tunelu Pećine!

30-godišnjakinja mrtva pijana izazvala dar-mar u tunelu Pećine!

503
0

Na prometnicama na području Policijske uprave primorsko-goranske proteklog tjedna dogodilo se 116 prometnih nesreća, od kojih je 13 bilo težih, a 103 su bile lakše nesreće.

U ovim prometnim nesrećama dvije su osobe smrtno stradale, 12 je osoba teže, a 27 je osoba lakše ozlijeđeo. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1.278.900 kuna.

U prometnim nesrećama sudjelovao je 46 stranih državljana, dva pješaka, ali i 14 alkoholiziranih vozača.
Ukupno su alkotestirana 263 vozača, od kojih je kod 20 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg, kod dva do 0,50 g/kg, a jedan je odbio provjeru alkoholiziranosti.

Najviše alkoholiziranih vozača, njih 14 je bilo u dobi iznad 35. godine života, pet u dobi između 18. do 25. godina života, a četiri ih je bilo u dobi između 25. i 35. godina.

Jedna od najvećih koncentracija alkohola od 2,10 g/kg izmjerena 10. kolovoza oko 20.50 sati 30-godišnjoj vozačici osobnog vozila marke Fiat, riječkih registracijskih oznaka.
Spomenuta vozačica je u tunelu Pećine u Rijeci, skrenuvši u suprotni trak udarila osobno vozilo marke Ford, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 59-godišnji vozač, a koji je u ovoj prometnoj nesreći lakše ozlijeđen.
Policija je 30-godišnjoj vozačici, osim nedozvoljene koncentracije alkohola, utvrdila da tijekom vožnje sa sobom nije imala vozačku dozvolu te je radi navedenih prekršaja sankcionirana sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Previous articleNijemci optužili Kineze da su za posao izgradnje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Rijeci ‘težak’ 500 mil. kuna dali lažne reference. Uključio se i OLAF
Next articleProcurio video pomračenja uma u Omišu, mladić razbijao ploču: ‘Držite je na drugoj strani Drine‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here