Home Mozaik 62-godišnja baka udala se za 26-godišnjaka, sada žele dijete: “Ali na TikToku...

62-godišnja baka udala se za 26-godišnjaka, sada žele dijete: “Ali na TikToku kažu da sam prestara”

74
0

Par je u braku od 2021. i može se pohvaliti milijunima pratitelja na društvenim mrežama. Također imaju račun na OnlyFansu

Ona ima 62 godine i sedmero djece, suprug ima 26 godina, a postati otac njegov je životni san. Par, koji je u braku gotovo dvije godine, spreman je razmisliti o surogat majčinstvu ili posvajanju kako bi ispunio svoju želju za djetetom, no suočava se s napadima onih koji ženu smatraju prestarom da bi bila majka novorođenčetu.

Ljubavna priča između bake Cheryl McGregor i supruga Qurana McCaina započela je 2020. godine u Georgiji u Sjedinjenim Državama. Njih su se dvoje prvi put sreli 2012. godine u restoranu brze hrane koji je vodio jedan od ženinih sinova u kojem su oboje radili. Quran je tada imao samo 15 godina. Ljubav je procvjetala 2020., okrunjena brakom u rujnu 2021. Njih su dvoje postali popularni na Instagramu i TikToku, gdje ima mnogo pratitelja zaintrigiranih njihovom vezom koji uspijevaju pogledati dalje od razlike u godinama. Par je također otvorio profil na OnlyFansu, platformi za zabavu za odrasle, gdje posluju pokazujući Cherylina stopala.

Par ima velik broj fanova (preko tri milijuna fanova na TikToku) i otkrili su da su se morali boriti protiv predrasuda vlastitih obitelji koje su mislile da se radi o šali kada su objavili da su u vezi. Odgovara onima koji smatraju da je Cheryl prestara da ponovno postane majka: “Kažu da samo zbog svojih godina ne mogu brinuti o djetetu – objasnila je žena u intervjuu za televizijski program This Morning – Ali ja imam više energije od polovice mladih koji se brinu za djecu i ne vidim gdje je problem». Quran je također komentirao: “Nastavit ćemo živjeti naše živote jer smo sretni, jako smo sretni, ovo je zdrav i sretan brak, pokušavamo stvoriti našu obitelj i to je sve što želimo.”

Previous articleRambo Amadeus optužen za seksualno uznemiravanje
Next articleSelahi, Ampem i Banda, usidrili Rijeku na 4. mjesto!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here