Home Top Vijest 8 olimpijskih pobjednika na otvorenju vaterpolo sezone!

8 olimpijskih pobjednika na otvorenju vaterpolo sezone!

142
0

U subotu 29.09. od 20 sati na Bazenima Kantrida u Rijeci očekuje nas otvorenje vaterpolske sezone u sklopu Triglav Jadranske vaterpolo lige, u sklopu kojeg domaće Primorje Erste Bank dočekuje momčad Šibenika. Primorje Erste Bank, ove godine izrazito ojačano zlatnim olimpijcima, koje su „oteli“ najvećem suparniku Jugu, Vićanom i Obradovićem, te posljednjom akvizicijom pristiglom iz talijanskog Pro Recca Sandrom Suknom, možda i najboljim mladim vaterpolistom svijeta, ove godine želi samo jedno – titulu prvaka koju sniva više od 75 godina!

Poseban raritet, u svjetskim razmjerima i u svim sportovima, je 8 olimpijskih pobjednika u jednoj momčadi. Uz šest Hrvata predvođenih legendarnim kapetanom Hrvatske vaterpolske reprezentacije i VK Primorja Samira Baraća, tu su i mađarska braća Varga.

Ulaz na utakmicu je 30 kn, djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz, a uz to će dobiti i čokoladicu Mikado Kids na dar. Djeca će se pritom moći upoznati i napraviti zajedničku fotografiju sa prvotimcem Primorja Nikolom Frankovićem.
Godišnja ulaznica za sve utakmice VK Primorje Erste Bank na bazenima Kantrida, uključujući i utakmice Play Offa, iznosi 300 kn, a pritom se dobije i klupski šal na dar. Medijski pokrovitelj Primorja EB od ove sezone je i portal Rijeka Danas.

Previous articleScoria: U Vinkovcima ćemo vidjeti koliko vrijedimo
Next articleSportska subota na Kantridi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here