Home Vijesti AIESEC Rijeka organizira edukativnu konferenciju za mlade

AIESEC Rijeka organizira edukativnu konferenciju za mlade

239
0

AIESEC Rijeka organizira Winter Leadership Development Congress, najveću konferenciju takve vrste u Hrvatskoj. Konferencija će biti održana od 02. do 06. prosinca u hotelu Excelsior u Lovranu. Winter Leadership Development Congress (wLDC) je jedinstveni edukativni projekt u organizaciji AIESEC-a koji je namjenjen visokopotencijalnim kolegama studentima s Hrvatskih i internacionalnih sveučilišta.

Svrha projekta je poticanje mladih ljudi na liderstvo te educiranje o društvenim odgovornostima koje takva pozicija nosi sa sobom.

Kroz program kongresa omogućava se sudionicima da spoznaju sebe i svoju ulogu u društvu te probleme koji se u njemu nalaze. Poznavanjem realnosti naše zajednice i društva te primjenom novostečenog znanja razvijaju se mladi ambiciozni lideri koji će svojim radom doprinijeti razvoju našeg društva i zajednice.

Posebna pažnja temi „društvenih odgovornosti“ pridodat će se već prvog dana konferencije kada će predstavnici vodećih Hrvatskih poduzeća prikazati i podućiti sve sudionike o vlastitim aktivnostima u društvu i za društvo.

Iz AIESECA pozivaju kolege studente da im se pridruže prvog dana konferencije, 02.12.2009 s početkom u 12h te osvijeste i upotpune svoje znanje o tako važnom pitanju. Na samoj konferenciji će sudjelovati oko dvjesto delegata, te će imati domaće, ali i inozemne predavače vrsne u području biznisa.

Također, očekuju se izvrsne radionice i predavanja koje su za pripremili i koja će voditi poduzeća kao što su Procter&Gamble, Erste banka, Price Waterhouse Coopers, Končar te drugi.

Kao poseban gost koji iskazuje podršku ovoj studentskoj inicijativi, očekuje se Željko Mavrović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here