Home Najnovije Akcija udruge “Mijau”: Sterilizacija mačaka u veljači s 50% popusta

Akcija udruge “Mijau”: Sterilizacija mačaka u veljači s 50% popusta

1828
2

Udruga “Mijau” Rijeka i ove godine organizira akciju sterilizacije mačaka u razdoblju od 1. do 29. veljače 2012. godine. Svi građani imaju priliku sterilizirati jednu ili više mačaka s popustom od 50 %, tj. za samo 205,00 kn po zahvatu u tri veterinarske ambulante u Rijeci. Zbog velikog interesa poželjno je naručiti se čim prije.

Ranije su mogućnost popusta imali samo oni koji su sterilizirali veći broj mačaka uz uplatu godišnje članarine od 50,00 kn. S ciljem da se pomogne građanima u doba krize, i ove se godine Udruga odriče članarine i moli sve sugrađane da se odazovu i steriliziraju/kastriraju svoje kućne ljubimce, pa i one mace koje hrane ispred svojih kuća, a koje unatoč tome ne smatraju svojima.

Napominje se da Udruga “Mijau” nema azila i ne prihvaća mačiće kako to mnogi misle, a po Zakonu o zaštiti životinja svi oni koji su svjesno dozvolili okote svojih ljubimaca, dužni su zbrinuti legla svojih životinja ili ih sterilizirati/kastrirati. Osnovni cilj je kažu u Udruzi, djelovati preventivno s projektom “uhvati, steriliziraj i vrati” koji se provodi već 7 god. po uzoru na projekte iz cijeloga svijeta. Iz Udruge “Mijau” mole građane Rijeke i Primorsko-goranske županije da pomognu ljubimcima na pravi način sterilizacijom, čime se može osigurati normalan suživot čovjeka i životinje.

Za više informacija o akciji nazovite volontere na sljedeće brojeve mobitela: 091/543 5819, 091/161 4231, 091/161 4230, 091/887 5688.

Previous articleTrošelj: Rješenjem Vrhovnog suda okončava se stečaj Brodomaterijala
Next articlePovratak relikvije sv. Marcijana

2 COMMENTS

  1. Za sve Građane koji žele sudjelovati u akciji kastracije mačaka, udruga će pomoći ili uhvatiti mačku ili posuditi trapulu za hvatanje maca. Važno je da svi koji hrane i one divlje mačke koje se ne daju dragati kastriraju. Od takvih mačaka i potomstvo će bidi divlje, pa tako dakle i problem još veći. Molimo sve Građane koji imaju slična pitanja da nazovu navedene brojeve telefone. Spremni smo pomoći i sa savjetima i hvatanjem mačaka, bitno je samo to da hranitelji mačaka plate kastraciju.
    Sava

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here